Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR: Nedelja je dan za sreću i opuštanje!

Ovan uspešan u pregovorima, Vaga rešava sudska pitanja, Jarac prepun obaveza

Zanimljivosti
11:02h Autor:

OVAN

Očekuje vas jako povoljan dan. Moguće je da ćete komunikacijom i pregovorima sve uspeti da rešite. Imaćete dva nova poznanstva i priliku da birate. Emocije su vam uzburkane, željni ste novih dešavanja. Osećate se dobro.

BIK

Isplata manjeg novca će vas obradovati. Generalno ste zadovoljni i finansijskim i poslovnim stanjem koje imate. Stabilna ljubavna situacija vam unosi osećaj mira i sigurnosti. Mogući problemi sa zubima.

BLIZANCI

Danas nemojte da donosite nove odluke jer vam to neće biti od koristi. Generalno nije povoljan dan za posao. Važno vam je da se definiše odnos koji imate sa voljenom osobom. Moguća je pospanost i umor tokom dana.

RAK

Pred vama je faza u kojoj nova dešavanja na poslu mogu da poteknu od neke osobe koja je povezana sa daljim inostranstvom. Možete da se nadate zanimljivom flertu. Danas vam je intuicija posebno naglašena.

LAV

Očekuje vas pomoć od strane poznanika ili prijatelja. Na poslovnom planu se sada lakše rešavate nekih problema. Zadovoljni ste situacijom na ovom polju i dobijate mnogo ljubavi od voljene osobe. Osećate se dobro i nemate probleme.

DEVICA

Vaša posvećenost poslu će vam se sada isplatiti u pravoj meri. Možete da očekujete poboljšanje poslovnih okolnosti. Javno pokazujete svoju ljubav prema partneru i stalo vam je do stabilnosti veze. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Sudska pitanja ili bilo kakve formalnosti danas možete da rešite uz pomoć faktora sreće. Pred vama je faza u kojoj ćete imati razna ljubavna poznanstva. Za ozbiljnu vezu niste još uvek spremni. Prijaće vam fizička aktivnost.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da nađete novi izvor zarade i da značajno popravite vašu materijalnu situaciju. Spremni ste da se upustite u vezu koja sa sobom nosi neku dozu rizika i opasnosti. Osećate se jako dobro.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete biti jako lepo prihvaćeni u novom poslovnom okruženju. Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi i pokazati vam kako je ona zaista uvek tu za vas. Povećajte unos tečnosti i svežih namirnica.

JARAC

Imate mnogo poslovnih obaveza ali uspevate da se izborite sa tim. U ovom danu ćete biti maksimalno aktivni oko posla. Nemate veće brige kada je u pitanju ljubav. Dobro znate na čemu ste. Moguć je pad imuniteta.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan za odmor i opuštanje. Poslovne obaveze skoro da nemate. Nova ljubavna priča u vaš život unosi mnogo pozitivne energije. Veoma ste zadovoljni sa novim partnerom! Odlično se osećate!

RIBE

Uspešno ćete rešiti sve poslovne zadatke. Ako vodite svoj posao, naćićete neka nova rešenja i prilike za zaradu. Osećate se lepo pored svog partnera i zahvalni ste mu za sve nežne trenutke. Manji problemi sa bešikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs