Jednostavno

TEST LIČNOSTI ZA ŽENE: Nacrtajte ovo i otkrićete svoju sudbinu!

Nacrtajte i odgovorite na 5 lakih pitanja, pa pročitajte odgovor

Zanimljivosti
10:06h Autor:
TEST LIČNOSTI ZA ŽENE: Nacrtajte ovo i otkrićete svoju sudbinu!
Foto: Shutterstock

Uputstvo za ovaj test je vrlo jednostavno - potrebno je na listu papira da nacrtate jednu posudu, po vašem nahođenju, piše Sensa. Zatim odgovorite na sledeća pitanja:

- Gde stoji ova posuda? - Od čega je napravljena? - Ima li nešto u posudi ili je prazna? - Za šta se koristi ova posuda? - Šta želi ova posuda, o čemu sanja?

Pročitajte rešenja:

Oblik posude simbolizuje žensku siluetu. Što je ova silueta lepša i ispravnija, to je vaše samopouzdanje veće i vaš osećaj seksualnosti. Posuda sa "tankim strukom" označava visoko samopoštovanje i želju žene da ugodi drugima. Široka, bezoblična posuda govori o niskom samopoštovanju i odbacivanju ženke energije. Izraženo dno ("butine") - simbolizuje brigu i izraženo majčinstvo. Ako posuda ima usko dno, bez izraženih "bokova" - govori o mogućoj konkurenciji žena i muškaraca i nekim problemima sa seksualnošću. Posudu neobičnog, originalnog oblika obično crtaju žene koje sebe smatraju originalnom, autentičnim, posebnom, izabranom.

Pisanje
foto: Shutterstock

Šta predstavlja materijal od kojeg je posuda napravljena:

Staklo - znači iskrenost, otvorenost i nesigurnost.

Glina je materijal koji govori o ženskoj snazi i sposobnosti da pokaže emocije.

Drago kamenje, kristal ili zlato - ukazuju na to da ova žena voli da privlači pažnju na sebe i da je veoma cenjena.

Plastika i drugi nekomplikovani, jeftini materijali ukazuju na to da žena koja crta sebe smatra običnom.

Setite se kako ste odgovorili na pitanja: "Gde se nalazi činija?", "Čemu je namenjena?","Šta sanja?" U zavisnosti od ovoga postaće jasno: kako se osećate i o kakvoj ženskoj sudbini sanjate. Evo o čemu govore mesto i namena činije

Tu tumačenje može biti individualno. Na primer, činija koja čeka u prodavnici da postane nečija može ukazivati na usamljenost i želju za pripadnošću. Činija koja skuplja prašine u starom ormaru i nije dugo korišćena može predstavljati da još uvek živite zarobljeni u prošlosti i da vam to ne dozvoljava da pšronađete ljubav. Činija koja zauzima ponosno mesto: u muzeju, u parku, u palati ukazuje na osobu koja uživa u centru pažnje.

Ako činija stoji na polici u dnevnoj sobi ukazuje na osobu koja iima sređen život i uživa u svojoj rutini. Posuda je napukla ili slomljena - možda sada imate krizu ili su se nagomilali neki problemi.

Šta činija želi:

- Da sa nje bude izbrisana prašina? - Da je neko stavi na istaknuto mesto i divi joj se? - Da je neko napuni toplim mlekom??

Važno je da činija ima neku svrhu, jer ako stoji samo prazna, to prema ovom testu simbolizuje da još niste pronašli životnu misiju i da ste daleko od nje. To znači da ne osećate svoju svrhu, trenutno ste na raskrsnici.

Čime je posuda napunjena

Mleko - označava ženstvenost, majčinstvo i posvećenost Voda - govori o emocionalnosti, njenoj sposobnosti prilagođavanja okolnostima i sanjivosti. Vino je znak seksualnosti i sposobnosti zavođenja. Čaj je simbol harmonije. Cvet u posudi znači težnju ka lepoti.

Čime god da je napunjena posuda koju ste zamislili, svakako je bolje nego da bude prazna. Ukoliko je prazna, to nije znak za uzbunu, već signal da još uvek morate da odredite svoju misiju, svoje ciljeve, snove i želje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs