Horoskop

Koje su vaše omiljene seksi igrice: Lav je izuzetno zavodljiv, dok je Rak pun erotskih fantazija!

Blizanci obožavaju ljubavne igrice, i mnogo su romantični, a Škorpije imaju u sebi nečeg paklenog i smelog što će vas izludeti
Zanimljivosti
20:18h Autor:
Koje su vaše omiljene seksi igrice: Lav je izuzetno zavodljiv, dok je Rak pun erotskih fantazija!
Foto: Shutterstok

Ovan

Pošto je impulsivan, opskrbljen ogromnom energijom, Ovan je pravi pravcati sportista u krevetu. Njegov privatni život je jednostavan: on živi za jedan vredan vatreni trenutak. Dovoljno je samo pogledati ga i shvatiti da za njega postoji samo jedno godišnje doba: proleće. To je njegov moto. Sve u svemu, Ovnovi su sasvim sigurno vitalni i živahni ljubavnici. Strast i neka vrsta besa, neprestano su prisutni kod svih Ovnova kojima je jedini cilj da taj svoj bes i napetost isprazne.

Energija koju poseduje, tera Ovna da stremi ka iznenadnim, trenutnim posedovanjem koje se ne može odlagati već samo ponavljati. Pošto je uvek spreman za ljubav, svojim nepopravljivim entuzijazmom bi možda nekome mogao i zasmetati. Uvek je u stanju da vas odvuče u neki ćošak, pa čak i na javnom mestu, zaklonjenom od radoznalih pogleda i da sa vama vodi ljubav. Noću je raspoložen za uzbudljiva mesta koja odišu strastvenim nabojem; u takvom ambijentu, Ovan će nastojati da vas dobro najede i napije svakakvom hranom i pićem koji će delovati kao afrodizijak, ne bi li kasnije sa vama proveo jednu besanu noć.

Tačno je da su Ovnovi supertvrdoglavci, ali su superiorni i u krevetu: u svakom trenutku su spremni na osvajanje jer su izgleda sebi i uredili život tako da bude neprestano u lovu na zadovoljstvo. To kao da predstavlja disciplinu njihovog života. Zato, možda nije loše da znate: za Ovnove je seks svakodnevna stvar i to će uvek i biti. Oni iz vašeg života izlaze bez izvinjenja ili zahvalnosti, ostavljajući vas u jednakom zaprepaštenju, baš kao i prilikom prvog susreta. Naravno da vi tu ništa nećete shvatiti. Najbolje je da sa Ovnovima budete onda kada ste željni bure i oluje!

Horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku, više možete videti OVDE.

Bik

Bik je po prirodi senzualan i pun erotskih želja, ali najviše voli da sve radi polako. Svojim zanosnim pogledom, Bik je u stanju da vas začas uvede u područje toplote za koje ćete pomisliti da ste njegov jedini vlasnik i uzrok postojanja, ali ne zaluđujte se takvim razmišljanjima jer Bik misli samo na sebe! Izmisliće najfantastičnije priče i dela koje su međutim strogo u funkciji zadovoljenja njegovih želja. Budite oprezni!

Ako ga uzmete za ono što jeste, a to je - monstruozni egoista, napašće vas jednim besnim i nezadovoljnim pogledom od kojeg ćete se sigurno uplašiti. Zna da barata sa rečima, ugodan je u društvu, voli da dobro pojede, popije i da obasipa komplimentima. Spor je, težak, ponekad i zamoran, zbog čega verovatno misli da je pun delikatnih osobina. Uvek je obuzet sopstvenim životnim ciljevima te mu se često događa da je u zaostatku, barem kada je u pitanju razvoj ljubavne veze. Potrebna mu je jedna velika injekcija dobre volje, svakog jutra, da bi se upustio i ušao u realan svet, da bi shvatio da ste vi još uvek u krevetu, pored njega i da biste na kraju dobili ništa više, do mali poljubac.

Tačno je da je veoma senzualan, ali on je pre svega drugog metodični ratnik a zatim vernik. Nestrpljiv je u trenucima dok vas želi, ali kada je ljubav obavljena, za njega kao da više ne postoji. Kada konačno uđe u vaš život, nakon mnogih oklevanja, iz njega će izaći vrlo teško. Često će se vraćati, pa se tako može desiti da će vas svojom nadmenošću ili mišljenjem da ima "prava na vas", sigurno iznervirati. Sa ovakvim ljudima ljubavna veza ili odnos ne završavaju se tako lako.

Koje su vaše slabe strane prema horoskopu, pročitajte OVDE.

Blizanci

Blizanci su pomalo snevači, zbog čega vole ljubavnu igru, a inače su mnogo romantičniji od onoga što su spremni da prikažu. Blizanac će uvek ostati adolescent, tako da će i u 40. godini života za njega važiti mnoga pravila iz mlađih dana. Kad vas posmatra sa požudom u očima, nikada ne znate sa kojom vrstom sosa bi vas pojeo! Po prirodi je veoma učtiv, ljubazan, pravi kavaljer, što ne znači da vas neće ostaviti u pola ljubavnog odnosa zbog neke "vrlo važne" TV emisije koju mora neizostavno pogledati!

Njegove bivše ljubavnice, zvaće vas telefonom da bi vam preporučili da prema vašem Blizancu budete nežni i pažljivi. To je zbog toga što je Blizanac sa svojim prethodnim partnerima u nekoj misterioznoj vezi i nikada ih se ne može ili ne želi osloboditi. Oni će vam takođe reći da mu valja progledati kroz prste zbog njegove rasejanosti ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što je vaš Blizanac u stanju da vas odvede u svet nepoznatog i to na način koji nikom drugom nije svojstven.

Pošto je egzibicionista, on voli da oseti ukus zabranjenog i nedostupnog, ali to je samo zbog toga što je pomalo nesavestan. Iz svega što čini, zaključićete da je on na "svom terenu", u svakoj dvosmislenoj ili nerešenoj situaciji, a ne onda kada je sve čisto i jasno. Uvek će vam se činiti da vam je nekako dalek kao osoba: on je kao letnji insekti koji lete od cveta do cveta. Blizanac je jedan od najraspusnijih životinjki u celom zodijaku, ali uvel će pokušavati da vas uveri kako je on samo senzibilni ljubavnik! Ah, kakav luckasti ljubavnik! Da li je možda njegova greška što život nije napravljen da bi se svi igrali i što nema zemlje u kojoj se neprestano slavi i zabavlja. Na kraju, jedan savet: vežite se za Blizanca samo ako imate jake nerve!

Šta vam predviđa vaše ljubavno proleće, više možete naći OVDE.

Rak

Rakovi su puni erotskih fantazija, ali veoma rasejani u praksi. Teško je opisati i okružiti erotski univerzum ovoga znaka koji je veoma senzibilan, ali menja osećaje poput mesečevih mena! Rakovi po pravilu nisu tipovi koji se ne venčavaju, jer vole da sebi stvore stabilan život koji posle neće ni po koju cenu srušiti. Uložiće ogromnu energiju da bi sebi našli čoveka ili ženu života koji će, recimo, kod muškaraca najviše odgovarati modelu njihovih majki.

Dakle, pod uslovom da se ne radi o mladim Rakovima, ako se ne uklapate u njegovu viziju mamice, bićete samo prolazna veza u njegovom životu. Kao ljubavnici, Rakovi su melodramatični, ali i uzbudljivi. Zakazaće vam sastanak na nekom romantičnom mestu, na obli jezera recimo, gde će vam sve učiniti, pa čak i ukrasti čamac da bi u njemu bio sam sa vama, na sred jezera, gde nema nikoga. Nežno će pokretati vesla da ne bi narušio celinu vašeg lika koji se ogleda na mirnoj površini vode.

Reći će vam da na to mesto ranije nije nikoga dovodio i da ste vi prvi. Vi ćete piti reči koje izlaze iz njegovih usta i čitava situacija će biti postupno dovedena do prave kulminacije. Bićete spremni da mu se podate celom dušom i telom, da ispunite svaku njegovu želju u toplini prelepe prirode, a kasnije ćete se možda i zagrcnuti! Tu divnu letnju noć sa nebom prepunim zvezda, začas će zahvatiti oluja sa crnim oblacima zaborava. Biće to samo jedan san letnje noći.

Za kakvim seksom on čezne, pročitajte OVDE.

Lav

Kakve li rasplamsale ljubavi! Pazite se od toplotnih erupcija! Lavlja koža je svetla i sjajna a pokreti maestralni, snažni, toliko snažni da sve mogu opustošiti. Čelo im je visoko, nos kraljevski, bedra dobro razvijena i skladna, a glas muževan i briljantan. Međutim, lavlja ambicija i želja za poslovnim uspehom, baciće ljubav u senku. Iako mu je ljubav od velike važnosti, Lav se ne može suzdržati kada je u pitanju njegova karijera. Pošto je po prirodi reprezentativna ličnost, Lav će sebi izabrati adekvatnog partnera. Dok mu sve ide od ruke, potreban mu je ljubavnik ili ljubavnica koja će ga dosledno predstavljati u poslovnom svetu. Ako mu se dopadate, slediće vas dok vas ne zarobi u svojim kandžama, a onda će vas očarati svojim ljubavnim stilom, da biste mu na kraju postali ništa drugo do službeni ljubavnik! On će po svaku cenu morati da vam pokaže da će vama upravljati po sopstvenom ukusu i u tom smislu će vas kititi blještavilom i sjajem.

Veoma je zavodljiv i gotovo uvek elegantan. U ljubavi ide pravo ka cilju, a ako se desi da bude odbijen, onda se teatralno povlači, želeći pre svega da iskaže koliko mu je povređen ponos. Ako mu se prepustite, vođenje ljubavi sa njim će biti pravi doživljaj! Sve će biti gala, pa ćete imati utisak da on to u stvari pred vama izvodi neko opersko delo. Obratite pažnju na sopstveno zadovoljstvo, jer vrlo lako bez njega možete i ostati!

Iako to možda ne priliči njegovim godinama, Lav će vas uvek vrlo rado izvesti negde na ples i sa vam igrati do zore. U letnjim mesecima je izvrstanm, jer pod svetlošću Sunca, Lavu kao ljubavniku nema premca!

Privlačnost je stvar horoskopa, više možete naći OVDE.

Devica

Device su gotovo lude od želje za nemirnim traganjem putevima za koje se nadaju da će ih odvesti ka nečem novom, ka ludoj novoj strasti! Lepo su građene i bez posebnih znakova na telu koji bi ih mogli isticati. Svetle su boje kože, vrlo blagi i ljubazni. Uvek prefinjeni. Jednom rečju, Device su pravi asketski proizvod sa dugom garancijom. Ako ste bili ljubavnik Device, znajte da ste imali sreće, jer to nije tako lako postići!

Ako vam je muž rođen u znaku Device, spremite se da budete samo njegovi, a od njega nemojte očekivati da će puno tumarati oko kuće! Najveći hendikep kod Devica je u tome što one nikada neće sa vama voditi ljubav dok sve lepo ne provere i ne izvrše određeni broj rituala: prvo će prekontrolisati da li je šporet isključen, da možda plin ne ističe iz boce, a takođe je važno da čitava atmosfera bude onakva kakvu je on zamislio. Ukoliko vam ne dosadi da ga sačekate, može vam se dogoditi da vam kaže da ste se udebljali od poslednjeg puta kada ste sa njim vodili ljubav i da će vam pomoći da skinete suvišne kilograme uz pomoć dijete na bazi tibetanskih jogurta i egzotičnih travčica.

Vrlo često se peru i kupaju, ali im je dovoljno da u kući vlada prividna čistoća. U stvari, njihova opsesija su nevidljivi bacili koji uzrokuju teške bolesti. Lako može partnera iznervirati svojim merama predostrožnosti. Uvek je pomalo i mazohista i spreman je da prihvati neke vaše usputne veze, ali to ne znači da je i on svetac. U stanju je da se baci na kolena i moli vas da mu se vratite. Kao ljubavnik je najpogodniji za onoga ko je dominantan i posesivan.

Profilna slika otkriva vaš hroskopski znak, više možete naći OVDE.

Vaga

Vage baš nikada ne misle puno na skrupule. Koža im je fina, bela, kao od satena. Pokreti su odmereni i postupni, puni negovane blagosti. Čak i kada fizički nisu lepe, Vage su u stanju da vas zasene svojim pokretima i hodom. Njihova lepota dolazi iz daleka, iz jednog izgubljenog raja u kojem je sve bilo luksuzno, nepokretno i strasno. U vašim očima, Vaga će biti veoma draga osoba, ophrvana nekom nepostojećom nostalgijom, baš kao što su tužne oči kod "koker španijela".

Njihov topao glas će vam u noćnim satima propisno naježiti kožu na leđima. Svojim stavom će uticati na vas da se osećate kao inteligentna osoba, zbog čega ćete je obožavati. Do njenog stana će vas odvesti taksi koji će polako kliziti kišnim ulicama grada. Puno će vam pričati, a vi ćete osećati samo svoju želju koja će biti sve veća i veća i narasti do razmera u kojima postoji opasnost od eksplozije.

Prava Vaga se nikada neće odlučiti da sa vam provede baš celu noć. U stanju je da svom umornom ratniku poželi laku noć i oprosti se od njega. Po prirodi su epizodni ljubavnici, vagabundi, željni strasti, ali s obzirom na to da su uvek veoma tačni i postojani, još više će vas za sebe pridobiti. Kada im pričate o vašim novim ljubavima, sigurno je da će vam dati poneki savet ili vas na nešto upozoriti. Nisu stvoreni za usiljene i stereotipne brakove. Žudi za slobodnom ljubavi, pa tako ako i vi budete želeli da se malo oslobodite, Vaga vas u tome neće sprečavati.

Prema horoskopu, za šta ste talentovani pročitajte OVDE.

Škorpija

Sa svojim đavolkom u telu, Škorpije idu pravo ka onom što su sebi odredile za cilj. Imaju u sebi nečeg paklenog. Iako stalno žude za nekom elegancijom, uvek su u pokretima veoma agresivni, ne verujući ni izgledu ni rečima. Glas im je pun iskrenih vibracija. Škorpija će pred vama stajati potpuno ogoljena, baš kao neka fotografija iz erotskog magazina. Svoju samosvest će izraziti kroz izuzetno bogatu seksualnost, nadmenost i provokaciju.

Ponekad su teško pokretljivi, a ponekad pravi đavoli; prolaze iz jedne u drugu fazu na nepredvidiv način, vođen ponajviše instinktom. Specijalisti su za seksualne misterije koje odlično poznaju. U znaku Škorpije su se ukstili egzibicionisti, ali i onaj pravi ćutljivi tajni ljubavnik. Škorpijin pristup je pun inteligencije i plamena. Prama vama će se ispružiti poput nekog reptila i približiće vam se uz lagano milovanje, potpuno utopljen u svoju paćeničku metafiziku i prijatan razgovor. Nećete mu odoleti, jer, sve je to lepo smišljeno i strategijski razrađeno.

Kada jednom padnete u njenu zamku, Škorpija će učiniti samo jedno: podrediti vas i od vas napraviti svog roba. Tvrde su i krute prema drugima, ali i prema sebi. Potrebne su im tuđe opscenosti i nije isključeno da će vam ih stalno tražiti. Podložni su i skloni patnji. Njihove ekstaze su kratke, ali sjajne. Škorpije su voajeri opsednuti ljubomorom, ali budite oprezni! Ovaj portret nije baš na visini prave realnosti!

Ulepšajte život karmičkim lekcijama, više možete naći OVDE.

Strelac

Stalno i neprestano misle na "one stvari"! Tu se i poznaje pravi Strelac. Pošto su rođeni pod Jupiterovom senkom, dalja objašnjenja možda nisu ni potrebna. Predstavljeni kao kentauri, njihova tela su rođena da vibriraju u ritmu ludih plesova i bahanalija, dok im u mislima vlada samo jedan bog. Pravi su čuvari tradicije, pa tako poštuju sve obrede i navike, zakone i konvencije. Deluju kao da im je blistava budućnost zacrtana, što intimno i misle, a to ih i održava mirnim i staloženim.

Ovi ljudi koji nose obeležje veličine u svojim telima, kada su natovareni teretom, osećaju se kao novi, kao uzvišena bića koja su stvorena za preterivanje. Snovi su im previše veliki, vino koje piju najbolje, a partneri koje poseduju, najlepši. Kada jednom za sobom zatvore vrata od sobe, ugase svetlo i nemaju više straha od očiju inkvizitora, bacaju se na plen svom svojom težinom. Ako ste želeli takav doživljaj, onda vam od Strelca nema boljeg!

Ako mu odolevate, on će biti još više stimulisan da vas osvoji i sa vama podeli svoje erotske fantazije. Ako imate opet, ambiciju da postanete njegova žena/suprug, morate naučiti da se vladate kao antikvitet od izvanredne vrednosti, tako da ćete na kraju i ostati, šta drugo do jedan od delova nameštaja u njegovoj kući! Ukoliko se međutim, odlučite da sa njim igrate njegove lovačke igre u kojima ćete vi uvek biti plen, moraćete se uklopiti u njegovu ulogu dominantne, vladalačke figure. Ovaj tip ljubavnika će vas uvek navesti i na mnoge druge stvari, ne samo na ljubav!

Koje cveće volite određuje vaš horoskop, više možete naći OVDE.

Jarac

Imaju običaj da krenu jakim galopom, ali ponekad im se desi da se okliznu i padnu. Jarac je ljubavnik koji dolazi iz hladnih krajeva. Ispod njegovog hladnog udvaranja krije se neka vrsta pomalo podrugljivog medveda. Ova životinja hladne krvi, opskurne sudbine i melanholije teško prilazi drugim osobama i kada to čini obično mu ne ide sve glatko. Vredi ga ipak upoznati. Čak i njegova golotinja ima u sebi nečega posebnog, nesrazmernog, što ćete možda uzeti kao neku vrstu primitivne snage koja se penje ka vrhu iz velikih dubina.

Ovaj znak odaje čoveka koji je nepodmitljiv, teško ispravljiv, dok se za njegov ljubavni život slobodno može reći da nema puno zajedničkog sa Don Kihotom. On je više nalik nekom kauboju koji je lud za ženama. Život vodi u trku i iscrpljuje se na hiljadu različitih strastvenih stvari. Sve radi sam i nikada mu nije potreban neko drugi. Žena za njega ne predstavlja neku naročitu vrednost, jer po njemu, radi se samo o koži i ničem drugom. Pošto je materijalista i po prirodi pesimista, svešće vaš odnos samo na seksualni i smatraće da vam je učinio privilegiju!

Dopada mu se grupni seks: sigurno će pokušati da vas uvuče u ovu vrstu sporta koju on shvata kao opuštajuću vežbu punu zabave. U krevetu se nikada ne prepušta osećanjima već se dobro kontroliše. Posmatraće vas za sve vreme seksa zato što misli da simulirate zadovoljstvo, no ipak imajte strpljenja jer je kraj bolji od početka. U ovom znaku se prepliću očaravajući umetnik, bezvoljni avanturista i plesač iz 'Poslednjeg tanga u Parizu'. Neumoran je i stoga dopadljiv svima koji vole intenzivne veze.

Ko se stresira a ko i kako se opušta vidite OVDE.

Vodolija

Vodolije su veliki slobodnjaci, spremni na sva iskustva. Možete ih sresti svuda jer su pomalo umetnici i pomalo putnici. Ne postoji ništa neobično što bi zadovoljilo njihovu žeđ za čudesnim stvarima. Ono što će vas na Vodolijama privući jeste njihova izražena distanciranost prilikom upoznavanja. Kako dići u kontakt sa ovim bićima koja kao da su došla iz neke druge hemisfere?

Da biste postigli tako nešto potrebna vam je doslovce strategija iz filma 'Rat Zvezda'!. Iznenadićete ih ako se usred zime parkirate vašim kabrioletom ispred neke koncertne dvorane i ne zaboravite da se obučete poput zvezda iz Holivuda, jer, mada su Vodolije uvek pobornici alternativnog, one ne mogu da se odreknu ljubavi prema svemu što predstavlja buržoaziju. Teško je tu uspostaviti ravnotežu. Za njih je veoma važan izgled, pojava, bez obzira na sadržaj. Znajte da imate posla sa posebnom vrstom estete.

Za njih kažu da su altruisti, ali to ne znači da će ići direktno u Treći Svet da daju svoju pomoć. Sa njima ćete se dobro slagati ako ste bogati, lepi i inteligentni. Oni su elitna bića ili se barem tako ponašaju, pa im stoga treba partner koji ima je ravan. Ljubavni čin koji ih uzbuđuje je imaginaran, neostvaren ili neostvarljiv. Muškarci Vodolije nisu od onih koji pate za crnim čarapama. Oni su to prevazišli. Da biste se dopali jednoj Vodoliji, morali biste upriličiti 'bliski susret treće vrste' u kojem bi imali prilike da se upoznaju i sa "malim zelenim".

Tajne želje horoskopskih znakova saznajte OVDE.

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku više će biti verne vašem duhu negoli telu. Njihova je koža bledo bela i otporna na sunčeve zrake. Ribe su tipovi koji vole da se otisnu među ljude i maglovite, apstraktne ideje, tek onda kada su sve završile i kada im je sve potaman. To ipak ne znači da im radar nije stalno uključen i da nemaju neprestano u vidu koga bi mogli osvojiti. Znajte da će za vas partner u znaku Riba zauvek ostati neuhvatljiv i enigmatičan.

Cela politika življenja Riba zasniva se na proživljavanju između dvaju suprotnih struja, kao što je to i prikazano na horoskopskom simbolu. Osećanja koja gaje prema vama, menjaće se u zavisnosti od ambijenta. Ponašaju se baš kao pravi kameleoni. Vaše telo ih uzbuđuje isto onoliko koliko i telo vaše prijateljice.

Ribe takođe vole da plivaju u komplikovanim poslovnim vodama, kao što je to slučaj i sa ljubavnim avanturama koje mogu da iskomplikuju do neslućenih razmera. Njihova impulsivnost je stalno uključena. Među Ribama su takođe i oni koji dobacuju ženama na ulici ili oni koji su u stanju da zbog jedne otkrivene noge ispod dugačkog izreza jednostavno polude.

Izvrsni su kompanjoni za noćno kruženje gradom, naročito po sumnjivim kvartovima u kojima se Ribe odlično snalaze. Naravno, privlači ih sve što je zabranjeno. Treba ih ipak ceniti i čuvati zbog njihove osnovne vrline: iskreni su prijatelji, što je prava retkost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs