pogledajte

KONAČNO MOŽEMO DA ODAHNEMO: Zverka je došao na snimanje nastavka serije Seks i grad - i ne izgleda srećno! (FOTO)

Od kada smo saznali da se snima nastavak serije “Seks i grad”, prvo i osnovno pitanje koje smo postavili bilo je: Da li se Zverka vraća i da li ćemo ponovo gledati klackalicu na kojoj je sa jedne strane nalazi on, a sa druge, naravno, Keri?

Zanimljivosti
Autor:
KONAČNO MOŽEMO DA ODAHNEMO: Zverka je došao na snimanje nastavka serije Seks i grad - i ne izgleda srećno! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

I ma koliko da je njihova priča bila nezdrava, mi smo se nekako potajno nadali da će se bar jedna strana dozvati pameti pa da će se ili rastaviti zauvek ili da ćemo (priznajemo, prilično optimistično) gledati srećan kraj.

ELEGANTAN I MININALISTIČKI STAJLING KRALJICE LETICIJE: Teget haljina i metalik sandale su pun pogodak! (FOTO)

Seks i Grad, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Informacija o njegovom prisustvu u novoj sezoni je dugo bila pod znakom pitanja, ali ono što je od samog početka bilo izvesno jeste da će se Ejdan, možda i najzdravija ljubavna priča koja je imala potencijala da takva i ostane da se stvari nisu odigrale kako jesu, a stvari su uglavnom uvek odigraju onako kako ne treba, pojaviti u novoj seriji "And Just Like That".

ONI SU HRABRI, SMELI I NEVEROVATNO SEKSI: Džastin i Hejli Biber su novi najstilizovaniji par na svetu! (FOTO)

Seks i Grad, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Juče su (ponovo) procurele fotke sa seta u Njujorku i, na njemu, ni manje ni više, vidimo upravo Krisa Nota. Opšti hajp je zavladao društvenim mrežama i prirodno se javlja niz novih pitanja. Na fotografijama, Sara Džesika Parker i KrisNot ne izgledaju preterano srećno, a kako saznajemo, to je zato što se u novoj seriji "And Just Like That" razvode. Spoiler alert: Keri se u novoj sezoni posvetila pripremanju svog podkasta, stoga je bila ekstremno zauzeta, da bi se na kraju ispostavilo da je Zverka bio taj koji je sve vreme brinuo o njoj, a da ona, otprilike, nije radila ništa.

Kako će se naposletku cela priča završiti još uvek ne znamo. Kada je “Seks i grad” u pitanju, deluje kao da je sve moguće. Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo nove epizode i da se, na kraju, zauvek oprostimo od ove kultne serije, kakav god njen kraj bio.

STIL KAROLINE OD MONAKA JE VEČITA INSPIRACIJA: 10 modnih zapovesti najlepše princeze! (FOTO)

Seks i Grad, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs