MANJE JE VIŠE

ELEGANTAN I MINIMALISTIČKI STAJLING KRALJICE LETICIJE: Teget haljina i metalik sandale su pun pogodak! (FOTO)

Španska kraljica Leticija pre nekoliko dana suočila se s velikim gubitkom – u 94. godini života preminula je njena baka, španska radijska voditeljka Maria del Karmen 'Menču' Alvarez del Vale. Omiljena kraljica tugu nije mogla da sakrije, a nakon što je provela jedno vreme u žalosti, sada se ponovo vratila obavljanju kraljevskih dužnosti, a mnoge je oduševila pomno odabranim stajlingom

Moda
11:27h Autor:
ELEGANTAN I MINIMALISTIČKI STAJLING KRALJICE LETICIJE: Teget haljina i metalik sandale su pun pogodak! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon tuge zbog smrti bake Marie del Karmen 'Menču' Alvarez del Vale s kojom je bila jako bliska te koja joj je usadila ljubav prema novinarstvu, kraljica Leticija vratila se brojnim kraljevskim dužnostima. Stigla je na svečano zatvaranja filmskog festivala Atlàntida Mallorca Film Festa koji se održava na Palma de Majorci. Naime, u gradu na ostvru Majorka koji je poznato turističko odredište, kraljica boravi sa suprugom, kraljem Felipeom i njihovim ćerkama gde kombinuju kraljevske obaveze i javne događaje sa slobodnim danima.

ONA ZNA ŠTA JE DAMSKI STIL: Kraljica Ranija u svili i detaljima koji govore puno o njenom shvatanju mode! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Povodom završne večeri filmskog festivala španska kraljica zablistala je u još jednoj sjajnoj modnoj kombinaciji. Ovoga puta odlučila se za sofisticiranu teget haljinu, naglašenog struka sa visokim prorezom koji naglasak stavlja na vitke noge. Uz efektnu wrap haljinu koja nosi potpis španskog brenda Garcon, Leticija, koja s razlogom važi za jednu od najbolje stilizivanih kraljica, iskombinovalaje sandale metalik nijanse. Elegantan stajling upotpunila je Carolina Herrera torbicom na preklop i sjajnim minđušama. Kosu je skupila u nisku punđu s ležernim efektom, opuštenim pramenovima koji su joj uokvirivali lice.

MODERNE I NEVEROVATNO STAJLIŠ: 6 fotografija koje su dokaz da niko nije bolje nosio naočare za sunce od Lejdi Di! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Za ovu svečanu priliku španska kraljica odlučila se za teget boju koja joj je poslednjih godina omiljena za večernje izlaske. Ovaj put izbor je pao na elegantan i minimalistički stajling, a kraljica je još jednom pokazala, da kada govorimo i modi i stilu, manje je, vrlo često, više.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs