DA Li JE MOGUĆE?

Sve o drami Kim Kardašijan i Kanje Vesta: Priča koja drma svet poznatih već nedelju dana! (FOTO)

Čitali smo da vi ne biste morali

Šuška se
Autor:
Kanje Vest i Džefri Star, Foto: Profimedia

Iskreni da budemo, prvih nekoliko dana nove godine nisu doneli baš neko spektakularno olakšanje. Možda je godina nova, ali problemi su stari pa još i apgrejdovani. Tako se pandemija opet pogoršava širom sveta, protesti nastavljaju da drmaju SAD samo ovaj put drugačija ekipa protestuje i za manje razumljive ciljeve, drma se i tlo naokolo u susednim zemljama. Ono što je konstanta jeste da je kakva god godina bila uvek mnogo manje ili više dobrih tračeva, i ni ovih nekolika dana nove godine nisu ostali bez svojih. Najnoviji i najturbulentniji je sasvim sigurno Kim Kardašijan, Kanje Vest i Džefri Star trio drama. Drama koja već traje danima sa sobom nosi više i manje korisne informacije za razumevanje cele priče, mnogo pretpostavki i veoma malo pravih činjenica. Pročitali smo sve da vi ne biste morali, i objedinili sve što treba da znate o aktuelnom dešavanju i pitanju “da li je Kanje zaista prevario Kim sa Džefri Starom?”. Sva je prilika da ne, ali evo priče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

 

Par Kardašijan-Vest već nekoliko meseci živi odvojeno, a Kim je dodatno uzburkala javnost na poslednjem selfiju na Instagramu na kom kako su svi konstatovali ne nosi prsten. Kardašijan je navodno unajmila advokaticu Lauru Vaser da je zastupa, a Vest trenutno živi na svom ranču u Vajomingu tokom ovog procesa. Jedni izvori kažu da je do razvoda došlo jer West umoran od načina života Kardašijan porodice i sve mu je neprijatnije da bude u tome, drugi da je Kim umorna od njegovih gluposti i istupa, kao i apsolutne fokusiranosti samo na rad. Treći tvrde da je u pitanju prevara i to ni manje ni više nego Kanjeova sa Starom.

 

OD KOGA JE SVE POTEKLO?

 

Za trač o tome da Kanje i Džefri imaju aferu zaslužna je Ava Luiz, TikTokerka (koja uzgred važi za “provokantnu komičarku” pa je samim tim u startu upitno šta je šala a šta istina). U videu u kom se nalazi u pozadini članak iz Page Six o tome da je Kim podnela zahtev za razvod, Ava kaže: “Sad kad se Kim konačno odlučila na ovaj korak, mogu da otkrijem ono o čemu ćutim mesecima. Ovaj ceo razvod uopšte nije iznenađujuć. Kanje je u aferi sa veoma poznatim bjuti guruom… muškim! Mnogo ljudi na sceni to zna već neko vreme”. U drugom videu je dodala i da to zna od “proverenog izvora- veoma dobrog” kao i da sada sve ima mnogo smisla, i da je Kanjeova potencijalno internalizovana homofobija veoma tužna. Na pecaljku su se ukačili mnogi i nastavili da analiziraju situaciju i traže dalje razloge koji su ruku na srce prilično besmisleni. Ili što bi Jeffree rekao “Kako smo uopšte došli do priče o ovome? Zato što obojica imamo kuće na istom mestu?”.

DA LI SE NEŠTO STVARNO UOPŠTE I DESILO?

 

Ne. Ili barem nema poznatih dokaza osim internet tračeva i priča. Kanje se nije oglašavao ovim povodom uopšte, ali je poznato da je Kim zatražila od Džefrija da javno opovrgne stvari koje se pričaju već danima. Tako se i pojavio novi video pod nazivom "Addressing the Kanye situation” uz podnaslov “Hi 2021, let’s relax.  u kom bjuti zvezda priča o novonastaloj drami i objašnjava zašto sve to nije tačno. Za početak zato što “Kanjei ja se nikada nismo čak ni družili tako da je cela ova priča veoma veoma smešna.” A pored toga i da je “sve ovo prečudno… i jako glupo. Iskoristiću ovu priliku da kažem i još nešto… ja volim visoke tipove.” Kanjeovom egu je nakon ovoga verovatno potrebna reanimacija (mada opet, može ili išta da uzdrma njegov ego?) ali je svet makar dobio neki konkretan odgovor od jednog člana drame.

 

ŠTA SADA?

 

Ništa. Džefrija kao što je rekao cela ova situacija beskrajno zabavlja tako da u tom maniru i nastavlja da s vremena na vreme tvitne nešto poput “spreman za Nedeljnu službu”, ili mem sa Weekndovim novim “lookom” iz najnovijeg spota i rečenicom “Ovako bi izgledalo dete Džefrija Stara i Kanje vVesta”. Van toga apeluje na urazumljivanje. Kim je svoj deo odradila, i spasila deo lične i zajedničke reputacije, dalje za sada nastavlja sa procesom razvoda, i pripremom za pravosudni ispit, jer da, još uvek želi da bude advokat. Kanje, kao Kanje uprkos svemu verovatno i dalje misli da je mala razlika između njega i Boga i sprema neke nove stvari.

 

Eto sad kad sve znamo, da je sve u stvari jedno veliko ništa možda možemo da se vratimo u normalnu rutinu, neometanom januarskom gledanju serija i čitanju knjiga, i radimo nešto zaista korisno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...