ODRASTAO U DIVLJINI

ŽIVEO JE 41 GODINU U DŽUNGLI, JEO ZMIJE I GUŠTERE, TEK SKORO SAZNAO DA POSTOJE ŽENE: Neverovatna priča o pravom Tarzanu

Brat ga je opisao kao bebu koja je zarobljena u telu muškarca jer ne razume koncept življenja u normalnom svetu

Zanimljivosti
Autor:
ŽIVEO JE 41 GODINU U DŽUNGLI, JEO ZMIJE I GUŠTERE, TEK SKORO SAZNAO DA POSTOJE ŽENE: Neverovatna priča o pravom Tarzanu
Foto: printscreenInstagram/docastaway

Ho Van Lang 49) je odrastao sa ocem u džungli, a tek pre osam godina su spaseni od izolovanog života i utočište pronašli u Vijetnamskom naselju gde su i sada.

Otac Ho Van Thanh napustio je civilizaciju zajedno s Langom i drugim sinom , nakon što su supruga i dvoje dece preminuli u eksploziji bombe tokom Vijetnamskog rata, 1972. godine.

Thanh se plašio života među ljudima jer nije verovao da je rat gotov, a čak i danas kaže kako se nada povratku u džunglu. Od malih nogu Lang je svoje dane provodio među biljkama i životinjama, na području Kuang Ngai provincije. S godinama je postao vešt u lovu plena - jede zmije, guštere, žabe, majmune, voće i med.

Ono što je najviše šokiralo medije u priči ovog pravog Tarzana jeste činjenica da do nedavno nije znao da postoje žene!

Kako kaže, njegov otac mu nikada nije objasnio da postoje dva pola, pa je prvi puta video nekog kada je stigao u malo naselje. Do sada je video svega pet osoba, ali uvek bi pobegao i sakrio se od njih jer nije poznavao 'čoveka' kao vrstu živog bića.

Nedostatak socijalnih veština jedna je od najvećih prepreka s kojom se Lang bori i osam godina nakon dolaska u civilizaciju. Iako sada zna da postoje muškarci i žene, još uvek ne razume glavnu razliku polova.

Brat ga je opisao kao bebu koja je zarobljena u telu muškarca jer ne razume koncept življenja u normalnom svetu.

"Ne zna razliku između dobrog i lošeg ponašanja, ne zna ništa o životu. Odrastao je u divljini. Još uvek ne razume razliku između muškog i ženskog pola i nema seksualne potrebe. Nikada ih nije imao, ne zna za to", rekao je za kraj brat.

Ipak, kako prenosi UNILAD, Lang se do sada koliko-toliko prilagodio životu među ljudima i svakoga dana nauči nešto novo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs