astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART: Očekuje vas priliv novca, ali to ćete tretirati kao poslovnu tajnu!

Rakovi su zadovoljni poslom, Device čekaju poslovne teškoće, Ribe se osećaju dobro

Zanimljivosti
15:04h Autor:
Foto: Adria Media TV

OVAN

 

Koncentracija vam nije jača strana tako da pravite neke manje greške. Emotivno ste prezadovoljni. Vaše emocije su snažne. Druga strana ne deli vas entuzijazam po pitanju veze. Skloni ste povredama i infekcijama.

BIK

 

Posao se odvija na regularan način. Očekuje vas priliv novca, ali to ćete tretirati kao poslovnu tajnu. Prisutna je tajna simpatija sa kojom imate tajnu komunikaciju. Zvaničan partner ne zna ništa o tome. Zdravlje je stabilno.

 

BLIZANCI

 

Očekuje vas povećan obim obaveza, a usled umora pada vam koncentracija. Bolje je da se odmorite nego da krenete da pravite greške. Zadovoljni ste vezom. Verujete da ona ima ogroman potencijal. Čuvajte disajne organe.

 

RAK

 

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Vredni ste, odgovorni i pravite nove poslovne planove. Preosetljivi ste. Pogrešno shvatate reči partnera i zbog toga je vaša reacija prilično burna. Zdravlje je solidno.

 

LAV

 

Oblast suđenja je loše prikazana. Ukoliko imate ročište nećete dobro proći. Niste preterano posvećeni partneru. Primećujete da nije dobre volje, ali vas ne zanima šta je dovelo do tog stanja. Bavite se rekreacijom i ona vas opušta.

 

DEVICA

 

Očekuju vas teškoće na poslu. Iako se trudite da ih prevaziđete ne uspevate u tome. Zbog toga ste demoralisani. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će ostaviti odličan prvi utisak. Pritisak je nestabilan.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART:  2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART: 2021foto: Shutterstock

VAGA

 

Zainteresovani ste za poboljšanje finansija. Iz tog razloga pravite nove poslovne planove sa saradnicima. Veza je u krizi i ne uspevate da rešite probleme. Niste sigurni da li veza može da opstane. Organizam je u fazi regeneracije.

 

ŠKORPIJA

 

U slučaju bilo kakvih pravnih pitanja ili komunikacije sa predstavnicima medija očekuje vas nerviranje. Dopada vam se osoba kojoj ne znate kako da priđete jer je ne znate dobro. Pričuvajte se infekcija disajnih puteva.

 

STRELAC

 

Posao se regularno odvija, a finansije su stabilne. U suštini ste zadovoljni poslovno-finansijskom situacijom. Partnerki su žestoko proradile emocije i zakazuje vas sastanak. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

Vaši poslovni planovi su tajnog tipa: tražite novi posao u tajnosti ili držite nove poslovne planove za sebe. Nezadovoljni ste ponašanjem bračne partnerke, jer joj sve smeta i ne prestaje sa kritikovanjem. Moguće su povrede ruku ili nogu.

 

VODOLIJA

 

Imate naglašeno odgovaran stav prema obavezama. Obraćate pažnju i na najmanje sitnice i preterujete u tome. Očekuje vas veća svađa sa partnerom u kome ćete oboje imati cilj da povredite jedno drugo. Nervozni ste.

 

RIBE

 

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se normalno odvija, bez ikakvih teškoća, a finansije su stabilne. Planirate razgovor sa bračnim partnerom na temu odlaska iz zemlje. Niste sigurni da će vas partner podržati. Osećate se dobro.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...