Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. MART: Kontrolišite ambicije!

Rak sumnja u partnera, Jarac posvećen partneru, Ribe očekuje poslovni put

Zanimljivosti
09:40h Autor:

OVAN

Ukoliko ste privatnik očekuje vas novo poznanstvo sa osobom za koju ćete odmah shvatiti da vam odgovara kada je poslovna saradnja u pitanju. Uživate u tajnoj vezi i osećate se ispunjeno. Zdravlje je odlično.

BIK

Prilično ste ambiciozni. Sa kolegama formulišete poslovne planove i očekujete da dožive veći uspeh. Simpatija i vi ste u stalnom kontaktu, ali nikako da ijedno od vas dvoje spomene ulazak u vezu. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Odlazite na službeni put odlično pripremljeni i ugovarate poslovnu saradnju. Prezadovoljni ste sopstvenim rezultatima. Tajna veza je i dalje aktuelna i vi ste emotivno ispunjeni njome. Zdravstveno stanje je solidno.

RAK

Vaše najjače oružje je komunikacija. Elokventni ste, ubedljivi, samouvereni i bez ikakvih problema ubeđujete saradnike da se slože sa vašim predlozima. Malo ste sumnjičavi po pitanju vernosti partnera. Zdravlje je stabilno.

LAV

Kada su određeni poslovi u pitanju očekuju vas teškoće. To se odnosi na oblast suđenja i uopšte pravnih poslova. Komunikacija sa simpatijom je redovna i bez bitnih promena. Pričuvajte kosti i kolena jer su osetljivi.

DEVICA

Niste prilagodljivi i imate teškoće da prihvatite da su promene normalan deo poslovanja. Ne snalazite se najbolje sa tehnologijom. Imate simpatiju sa kojom se družite, ali ne pokazujete emocije. Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA

Posao je ušao u rutinsku fazu. Ne postoje izazovi, a finansijska situacija je zadovoljavajuća. Imate utisak da partner i vi ne gledate isti način na budućnost veze. Vi razmišljate o deci, a partner ih i ne spominje. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Rutinski odrađujete sve obaveze. Na poslu nema nikakvih teškoća. Vi ste jako vredni i odgovorni. Voljenoj osobi pokazujete emocije na otvoren i intenzivan način što joj jako prija. Osećate se dobro.

STRELAC

U intenzivnoj ste komunikacija sa strancima i radite na izgradnji osnovne platforme za buduću saradnju. Odlično se slažete sa partnerom. Priželjkujete brak. Niste sigurni šta partner misli o tome. Pritisak je sklon oscilacijama.

JARAC

Prvenstvo vas zanima poboljšanje finansija. Ukoliko imate bilo kakav sudski spor ili treba da regulišete neko pravno pitanje očekuje vas uspeh. Emotivno ste ispunjeni i posvećni drugoj polovini. Mogući su problemi sa kostima.

VODOLIJA

Očekuje vas priliv novca ili od sponzora ili od banke. Imate simpatiju i na zanimljiv, dvosmislen i provokativan način joj dajete do znanja da vas zanima veza. Drugoj strani prija vaše ponašanje i predlog. Posetite stomatologa.

RIBE

Pred vama je poslovni put i vi ste se odlično pripremili. Očekujete, bez lažne skromnosti, da budete uspešni i ostvarite ciljeve. Aktivni ste na socijalnim mrežama. Ulazite u kontakt sa prilično tajnovitom osobom. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...