saznajte više

Oni su misteriozni, INTELIGENTNI, žene ne mogu da im odole: Postoji 3 tipa JAKIH MUŠKARACA - da li ste među njima?

Ovakve osobe vole da budu na vrhu hijerarhije, zbog čega privlače veliku pažnju i pripadnika ženskog i pripadnika muškog pola.

Zanimljivosti
Autor:
Pirs Brosnan, Foto: Profimedia

Da bi neko bio alfa muškarac, on navodno mora da bude pun samopouzdanja i želje za isticanjem. Ovakve osobe vole da budu na vrhu hijerarhije, zbog čega privlače veliku pažnju i pripadnika ženskog i pripadnika muškog pola.

Nasuprot njima stoje tzv. beta muškarci, koji prihvataju liderstvo alfi i bez pogovora se povinuju tuđim željama. Postoji, međutim, još jedna grupa muškaraca, a to su sigme. Muškarci ovog tipa su veoma samostalni i oni ne traže konstantnu validaciju od strane drugih ljudi.

Oni su puni samopouzdanja, ali nisu arogantni. Uglavnom su smireni i delimično introvertni. Za razliku od alfi, koje su takođe pune samopouzdanja, sigme ne žele da se nađu na vrhu tuđe piramide. Oni radije biraju svoj put i žive u skladu sa svojim ubeđenjima.

Sigme su tajnovite i ne otvaraju se lako drugima. Glavno im je da održe svoj unutrašnji mir i veoma su oprezni kada biraju s kim će da se druže. Na nekom nivou oni su vukovi samotnjaci, koji ne vole nametnuta pravila, konformizam i idolopoklonstvo.

Baš zbog toga što ne otkrivaju puno o sebi, oni su donekle misteriozni za pripadnice ženskog pola, što je kvalitet koji mnoge od njih smatraju privlačnim. Po pravilu su inteligentne i nezavisne osobe, a poznato je da su žene slabe i na takve muškarce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...