Iz astro ugla

Važni meseci u 2014. godini: Bik u maju otkriva tajne, Blizance očekuje sudbinska ljubav u julu!

Za Strelčeve najbolji mesec je jul, dok Vodolije moraju da pripaze da u avgustu ne ostanu i bez ljubavnog partnera, i bez novca
Zanimljivosti
15:02h
Važni meseci u 2014. godini: Bik u maju otkriva tajne, Blizance očekuje sudbinska ljubav u julu!
Foto: Shutterstok

Da li vas zanima u kojem mesecu će vam se desiti neki preokret bez obzira šta je u pitanju? U nastavku slede neki od bitnih datuma svakog horoskopskog znaka.

OvanSreća će vas najviše dotaći u avgustu. Sve što počnete da radite ići će vam od ruke. Iako je to vreme godišnjih odmora, vi ćete ipak biti uspešni na poslu, gde će vas sa povratka sa godišnjeg dočekati lepe vesti. Vaš srećan dan je 23. august.

BikU maju ćete otkriti tajne koje će vam pomoći da saznate šta se dogodilo u bliskoj prošlosti između vas i jedne osobe, pa ćete biti spremni da krenete dalje i zaboravite na ono šta je bilo.

OVDE saznajte koja su tri najseksepilnija horoskopska znaka.

Blizanci

U julu ćete sprovesti u delo neke veoma važne odluke. Ulazite u novo još produktivnije poslovno-finansijsko razdoblje, a na pomolu je i nova ljubav, moguća sudbinska.

RakAvgust će biti sav u znaku sprovođenja odluka. Snagu i odvažnost imaćete i od pojedinaca. Tražićete nove poslove, saradnike ili područja u kojma se možete ostvariti. Nekom ćete dati priliku kada je ljubav u pitanju.

LavSeptembar je mesec u kojem ćete osetiti žar uspeha. Planove o novim investicijama realizovaćete sa uspehom i iznad očekivanog. Može vam se desiti da potpišete i veoma važan ugovor. Ako ste zauzeti, uživaćete u ljubavnoj sreći, a slobodni će osvajati u velikom stilu.

OVDE pročitajte šta o vama govori indijanski horoskop.

Devica

Vi ste verovatno već u januaru proslavili neke rezultate dugotrajnih ulaganja, a nije isključen ni neki srećni dobitak. Pored sjajnih poslovnih upeha, uživaćete i u ljubavi, jer je moguća veridba, nova ljubav ili prinova u porodici.

VagaApril će biti osetljiv, naporan, neizvestan i buran mesec. Tada ćete doneti neke dugoročne odluke, možda pod velikim pritiskom, a najteže će vam biti jer dugo nećete znati da li ste doneli ispravnu odluku. Verujte svojim procenama i sledite svoj instinkt.

ŠkorpijaAvgust će vam doneti oslobađanje od dugotrajnih poslovnih neizvesnosti. Sve što se tada dogodi, pa čak i gubitak posla, biće bolje od napetosti i nemira koji vas prati od početka godine. Svaki loši događaj u rekordnom roku ćete pretvoriti u izvanrednu priliku za uspeh.

OVDE saznajte koliko ste strastveni prema horoskopu.

StrelacKada krajem godine pogledate šta ste ostvarili, shvatićete da je jul bio vaš najbolji mesec. Tada će vam se vratiti sav optimizam i vedrina. Oslobodićete se raznih pritisaka i stvari koje radite iz obaveze. Bićete svesni svojih osećanja i sreće.

JaracApril, naročito druga polovina, obilovaće izazovima u poslovnom, ljubavnom, ali i društvenom životu. Tada je od najveće važnosti da ne menjate odluke koje ste doneli, da ne pristajete na kompromise i ostanete dosledni sebi. To je ispit vaše snage.

OVDE saznajte sa kojim horoskopskim znakom ćete se najbolje slagati u 2014. godini.

Vodolija

U avgustu ćete preferirati slobodan i nesputan život. Često ćete izlaziti, zabavljati se, flertovati, pa ako ste u vezi, sukobi sa partnerom biće neizbežni. Pazite samo da zbog nekih osoba na kraju ne ostanete i bez ljubavnog partnera, i bez novca.

RibeU aprilu će vam porasti ugled u društvu, te ćete biti meta brojnim udvaračima i traženi kao poslovni saradnik. Zahvaljujući poslovim uspesima, porašće vam životni standard, dok će ljubavna inicijativa uroditi zanosnim doživljajima. Ne skrivajte osećanja.

OVDE saznajte više o egipatskom ljubavnom horoskopu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs