Za 2014. godinu

Ko vas najviše privlači u 2014. godini: Spoj Ovna i Lava buktaće od strasti!

Blizanci i Device iako ne važe kao skladan par, jedno drugom ostvariće sve želje, a ni strasti neće izostati, kao ni dobre komunikacije
Zanimljivosti
22:58h
Ko vas najviše privlači u 2014. godini: Spoj Ovna i Lava buktaće od strasti!
Foto: Thinkstock

Ako vas zanima kakav će vam biti ljubavni život u 2014. godini, najbolje uvid ćete dobiti ako saznate sa kojim hroskopskim znakovima ćete se najbolje slagati u ovoj godini.

OvanNajbolje ćete se slagati sa Lavom, jer njegov samouvereni nastup baciće vas na kolena, a vas će dobiti ako vam kupi neki skupoceni poklon. U avugustu seksualna privlačnost između vas dvoje će buknuti poput vatre.

BikOsoba koja je rođena u znaku Vage rečima i delima će vas dirati pravo u srce. Bez obzira na sve otežavajuće okolnosti, mogli biste da se zaljubite i poželite vezu.

OVDE saznajte šta muškarci očekuju i traže od žena.

Blizanci

Iako ne važite kao skladan par, partner u znaku Device je onaj sa kojim ćete moći da ostvarite sve svoje želje. Podržavaće vas u poslu, biti vaš savetnik, a ljubavni sklad i strast neće izostati.

RakNajbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Bika. Pred vama je godina učvršćivanja osetljivih veza i donošenja odluka bitnih za zajedničku budućnost. Ako vas muče neke sumnje, u aprilu one će biti otklonjene na obostran zadovoljstvo.

OVDE saznajte kako sat rođenja utiče na vaš karakter.

LavNajbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Blizanca. Odluke donesene zajedničkim snagama ostvarivaćete skladno, uzajamno se pomažući. Osvežićete svoju vezu trenucima provedenim u dvoje, a moći ćete da priuštite i poneki luksuz.

DevicaNajbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Bika. Vaša će ljubav jačati, poverenje se produbljivati, a želja za zajedničkim životom rasti. Maj vam donosi odluke kao što su venčanje ili dolazak prinove u vašu porodicu.

OVDE pročitajte kako da oblikujete frizuru prema horoskopu.

VagaNajbolje ćete se slagati sa Lavovima. Divićete se njegovoj snazi, a posebno ćete ga ceniti, jer ćete moći da se oslonite na njega. Između vas će se razviti jako prijateljstvo i veliko poverenje. Često ćete se razumeti bez izgovorenih reči.

ŠkorpijaNajbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Ribe. Strpljiva i požrtvovana riba je vaš savršen partner u poslovnim borbama, ali je i idealan ljubavni partner. Uz nju se osećate opušteno, dopuštate da vas opčini i odvoji od svih stvarnih briga.

OVDE saznajte kako podznak utiče na to kako vas drugi vide.

StrelacNajbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Vodolije. Ono što vi zamislite, Vodolija će obogatiti originalnim sugestijama. Najbolje će vas razumeti i često posredovati između vas i onih osoba koje vam otežavaju život. Iskreno ćete ga voleti.

JaracNajbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Bika. Početkom godine ćete se zbližiti. Vaš odnos će uspeti da odoli svim izazovima, a nakon svakog problema ćete biti još bliži i jači. U junu mu pokažite svoja osećanja zahvalnost i podršku.

OVDE pročitajte šta žene očekuju, traže i ne podnose kod muškarca.

Vodolija

Najbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Ribe. U nežnom zagrljaju Riba polako će se stišavati vaš unutarašnji nemir, a bujaće emocije i poverenje. Pored njih osećaćete se poželjnim i svaki dan će vam biti kao praznik.

RibeNajbolje ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Škorpije. Prikrivenom strašću i snažnim magnetizmom, Škorpija će vas jako zainteresovati već pri samom susretu. Sredinom godine svaki izlazak ličiće na uzbudljivu avanturu.

OVDE saznajte koji se horoskopski znakovi najlakše zaljubljuju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs