Iz astro ugla

Srećni brojevi horoskopskih znakova u 2014. godini: Šta vam oni donose?

Lavovima je srećan broj 23, a ove godine će zasijati u najboljem svetlu, dok je Bikovima srećan broj 11 i intuicija će im u 2014. godini biti od velike važnosti kako bi sprečili štetu i razočaranje
Zanimljivosti
18:32h
Srećni brojevi horoskopskih znakova u 2014. godini: Šta vam oni donose?
Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoj srećan broj. Ako vas zanima koji je srećan broj vašeg horoskopskog znaka u 2014. godini, pročitajte u nastavku članka.

OvanSrećan broj je 5. U ovoj godini broj pet vam donosi jačanje vaše nezavisnosti, sklonost ka pustolovini i lakoću preuzimanja rizika. Nećete imati mira na jednom mestu.

BikSrećan broj 11. Ove godine intuicija će vam biti od velike koristi da na vreme prepoznate šta bi trebalo da prihvatite, a šta ne. Na taj način ćete uspeti da sprečite štetu i razočarenja. Bićete uspešni u planiranju i ostvarivanju svojih projekata.

Blizanci

Srećan broj je 3. Bićete kreativni, komunikativni i širićete pozitivne vibracije. Probudite u sebi dete koje će vas osloboditi strahova koji guše vaš stvaralački nagon. Pronađite neki hobi, kao što su pisanje ili slikanje, te neka vam cilj bude sreća koju budi strastveni način života.

RakSrećan broj je 33. Svako davanje višestruko će vam se vratiti kroz neka druga životna područja. Na taj način ćete postići zadovoljstvo u životu.

Lav Srećan broj je 23. Jedan od najsrećnijih brojeva daje vam priliku da zasijate u najboljem izdanju. Najverovatnije ćete napredvati u poslu, ali ćete imati i ljubavni sklad.

OVDE proverite da li ste sujeverni prema horoskopu.

Devica

Srećan broj je 27. Ova godina vam donosi podsticanja i na duge staze konstruktivna poslovna zbivanja. Oni koji se posvete učenju i radu na sebi proširiće svoje stručne, ali i životne horizonte.

VagaSrećan broj je 15. Iz svog privatnog života crpićete snagu za ostvarivanje ciljeva. Ovo je broj naglašene duhovnosti, umetničke crte i kreativnosti. Vaši intimni ciljevi ove godine su pružanje ljubavi bližnjim osobama, ali i prenošenje znanja.

ŠkorpijaSrećan broj 9. Prirodno ćete se osećati u ulozi vođe. Tome će doprineti vaš integritet, brzina misli i jasnoća stavova zbog čega ćete lako dolaziti do srži problema i donositi mudre odluke. Drugi će imati poverenja u vas, a ako ste na nekoj rukovodećoj funkciji, ostvarićete sjajne rezultate.

OVDE saznajte ko su najveći lažovi prema horoskopu.

Strelac

Srećan broj je 8. Osmica vam uklanja prepreke na putu prema uspehu, te vam donosi finansijsku dobit. Kako je reč o broju koji balansira između duhovnog i materijalnog, osmica će vas pre svega činiti srećnima.

JaracSrećan broj je 10. Bićete sjajan lider, uvek imajući u fokusu cilj, ali ne zaboravljajući koliko vam je bitan vaš tim i njegovo zadovoljstvo. Bićete jako zahtevni i detaljni u svom poslu.

VodolijaSrećan broj je 6. Idealizmom zaštićena šestica ponekad vas može podstaći na nepromišljene poteze, ali i prikazivati vas kao dobronamernu i iskrenu osobu.

RibeSrećan broj je 4. Četvorka donosi konkretna rešenja i oslanja se samo na činjenice, pa će harmonizovati uticaj vaše intuitivne prirode i navesti vas na pravi put. Nosite ovaj broj uz sebe kao privjezak ili modni dodatak.

OVDE saznajte da li vas u 2014. čeka sudbinska ljubav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs