Čuda su moguća

1997. godine, ova žena je rodila sedmorke: Evo kako oni danas izgledaju i čime se bave! (FOTO, VIDEO)

Ova žena je dokazala da su čuda zaista moguća

Zanimljivosti
Autor:
1997. godine, ova žena je rodila sedmorke: Evo kako oni danas izgledaju i čime se bave! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/ Wonderbot

Bobi i Keni Mekgor očajnički su želeli decu, ali su se godinama borili sa neplodnošću. Nakon što su nekim čudom dobili devojčicu, podvrgli su se tretmanu vantelesne oplodne i svih sedam ugrađenih embriona se "primilo".

foto: Printscreen/youtube/ Wonderbot

Doktor je predlagao da se neki embrioni unište, kako bi drugi mogli normalno da se razvijaju, ali su Bobi i Keni odustali od te ideje.

Bila je to 1997. godina kada je Keni rodila sedmoro dece. Bilo je to pravo čudo! To su bile prve žive rođene sedmorke. Rođeno je tri devojčice i četiri dečaka. Bebe su na rođenju imale oko 1,5 kg, ali svi su bili živi. Dvoje dece je rođeno sa dijagnozom cerebralne paralize, ali nakon operacija - uspešno su prohodali.

foto: Printscreen/youtube/ Wonderbot

Svi mediji pisali su o čudu koje je zadesilo ovu porodicu. Međutim, porodica je sada imala problem da obezbedi finansije za svu decu. Ali velika zajednica dobrih ljudi obezbedila je novoj američkoj porodici svu pomoć kojajoj je bila potrebna od pelena, pa do kombija, opreme za bebe, kao i ogromne kuće u koju su mogli da se usele.

Pored kuće, Keni i Bobi su dobili i neograničene zalihe hrane i pelena za svu decu. Nekoliko univerziteta se javilo sa stipendijama za decu. Nakon 23 godine, napokon možemo da vidimo kako deca izgledaju i šta su uradili sa svojim životom:

Natali je bila najbolja učenica u svojoj školi i postala je učiteljica; Brendon je postao vojno lice; Kelsi se bavi pevanjem; Keni sturdira građevinarstvo; Aleksis koja je rođena sa cerebralnom paralizom želi da postane učiteljica; Nejtan koji je isto rođen sa cerebralnom paralizom studira računarstvo i inžinjering; Džoel isto studira računarstvo..

foto: Printscreen/youtube/ Wonderbot

Slavne sedmorke davno već ne žive sa svojim roditeljima u porodičnoj kući. Kako su otišli na fakultet i kako su se zaposlili, Keni i Bobi se osećaju usamljeno. Sanjaju o danu kada će dobiti unuke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs