Astrologija

Najneobičnije žene horoskopa: Kada ih jednom zavolite, život bez njih je nemoguć!

Mnogo teško ih je voleti, ali život bez njih je mnogo teži

Zanimljivosti
Autor:
Najneobičnije žene horoskopa: Kada ih jednom zavolite, život bez njih je nemoguć!
Foto: Shutterstock

Ako ste se zaljubili u ženu rođenu pod znakom Ribe, onda je ovo zauvek. Pa čak i ako krenete različitim putevima, i dalje ćete se sećati kako je to kada volite takvu jednu ženu.

Ona je poput prvih zraka prolećnog sunca, prve kiše posle suše, prvog snega koji zemlju prekriva mekim pokrivačem.

Mistična snaga Riba leži u činjenici da svojom ljubavlju obavijaju ne samo ljudski um, već i njegovu dušu. Ribe su znak koji simbolizuje misteriju i romantiku. Ova žena je i gorka i slatka, jer njena ljubav ne samo da može da opije, već i da izazove jak šok.

Teško je voleti predstavnike ovog znaka, ali život bez nje je još teži. Ribe u sebi nose znanje o Univerzumu i osećaju svoje partnere na potpuno drugačijem nivou od većine drugih ljudi. Imaju sposobnost razumevanja bez objašnjenja. Znaju da prihvate i osete partnera u celini - sa svim njegovim nedostacima i prednostima.

Ljubav koju pružaju žene ovog horoskopskog znaka ne može se uporediti ni sa čim. Ribe nikada ne vole polovično, njihovo srce je uvek širom otvoreno.

Sramežljivo se smeškaju i zavodljivo ljube. Ribe su veliki romantičari i sanjari. Ove žene lako se presele u svet fantazije, koji ne samo da stvaraju, već i žive u njemu većinu vremena.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs