Obožavaju hranu

Ovih 6 horoskopskih znakova uvek će biti gojazni: Za njih je mršavljenje nemoguća misija!

Oni jednostavno ne znaju šta je to umerenost, ni dijeta

Zanimljivosti 13.11.2020. - 12:49h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Između dijete i prejedanja, ovih 6 horoskopskih znakova uvek biraju drugu opciju! Baš zato celog života muku muče sa kilažom. U mladosti im svi zavide kako puno jedu a ne goje se, ali kada pređu tridesetu, počinju veliki problemi s viškom kilograma!

 

Ovan

 

Strastveni Ovan uživa da ispunjava sebi sve želje, pa tako radi i kada je reč o hrani. Kad god nešto pođe po zlu, utehu pronalazii u hrani. Organizam mu je takav da za nekoliko dana može da nabaci nekoliko kilograma.

Bik

 

Bik obožava dobru hranu i nema meru u jelu, a kada im kažete da bi trebalo da malo smanje, ješće još više, iz čistog inata.

 

Rak

 

Osobe rođene u znaku Raka često nemaju dovoljno snage da se nose sa svim problemima, pa se okreću radosti i uživanju, najčešće u hrani. Kad im to postane navika, počinju veliki problemi s kilažom.

 

Vaga

 

Kao rođeni hedonista, Vaga sasvim prirodno obožava hranu. Osobe u znaku Vage ne znaju šta je to umerenost.

 

Strelac

 

Strelac ne poznaje granice ni na jednom polju, pa je tako i sa hranom. Često ga mrzi da krene u akciju i nešto postigne već bira lenjost kao omiljenu "aktivnost", a hranu kao najboljeg prijatelja.

 

Ribe

 

Ovo je najdrepresivniji znak Zodijaka. Kada im se pričini da su ih svi napustili, iako je to najlešće samo zabluda, žure ka frižideru i počinju sa jedenjem u neogrančenim količinama.

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...