ASTROLOGIJA

Spremite se za važne životne promene: Mlad Mesec u znaku Škorpije će imati veliki uticaj na ova 3 znaka!

Od 15. novembra sudbina će polako početi da se menja

Zanimljivosti
Autor:
Spremite se za važne životne promene: Mlad Mesec u znaku Škorpije će imati veliki uticaj na ova 3 znaka!
Foto: Shuterstock

Mlad Mesec će se 15. novembra naći u znaku Škorpije, a to znači samo jedno, vreme je da se suočimo sa stvarima koje nas već dugo muče, piše Lovesensa.rs

Zvezde će nas dovesti u takav položaj da ćemo morati da se suočimo sa najranjivijim osećanjima, ali ćemo se ujedno i osloboditi svog tereta koji nas muči godinama. Ovaj astro period ozačava početak novog životnog poglavlja i početak nekog hramoničnijeg perioda:

Ovaj mlad Mesec će najviše uticati na ova 3 znaka:

Bik

Imate priliku da prihvatite nove i pozitivne promene koje vam život donosi, naročito na polju partnerskih odnosa. Učinite svoju ljubavnu vezu autentičnom, začinite je novom strašću, maštom i iskrama ljubavi. Iskrena i duboka komunikacija napokon vam donosi mir kada je reč o ljubavi. Dozvolite sebi da budete ranjivi i napokon otvorite srce.

Devica

Sve vaše akcije i reakcije tokom mladog Meseca u Škorpiji poprimaju intezitet sirove emocionalne iskrenosti. Iako ste znak koji uvek daje prednost logici, sada ćete dozvoliti da osećanja isplivaju na površinu. to će vam doneti rasterećenje. Vaša emotivna strana će vas inspirisati za pozitivnu transformaciju.

Strelac

Mlad Mesec na vas utiče tako što vas podstiče da zavirite u dubinu svoje duše. Napokon pronalazite vreme za odmor i opuštanje. Tragove ka svom putu uspeha potražite u starim, zaboravljenim snovima. Vreme je za dobre ideje i napredak - iskoristite ovu energiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs