HOROSKOP

8. AVGUSTA SE OTVARA PORTAL LAVLJA KAPIJA I STIŽU VELIKE PROMENE: Evo kako će ovaj astro period uticati na naše živote!

Portal Lavlja kapija otvoren je od 26.07. do 12.08., ali 08.08. će njegova energija biti najjača. Otvorite srce za ljubav, praštanje i dobre emocije...

Zanimljivosti
12:46h Autor:
8. AVGUSTA SE OTVARA PORTAL LAVLJA KAPIJA I STIŽU VELIKE PROMENE: Evo kako će ovaj astro period uticati na naše živote!
Foto: Shutterstock

Portal Lavlja kapija otvara se svake godine, u 2021. otvoren je od 26. jula do 12. avgusta. Međutim, njegova energija biće na vrhuncu 8. avgusta kada nas očekuje najjači uticaj ove kosmičke pojave. Ovaj dan je poseban i u numerološkom smislu jer imamo niz od dve osmice u datumu (8.8.2021.), ali i mlad Mesec pojaviće se na nebu istog dana i pojačaće uticaj Lavlje kapije, piše Lovesensa.

Portal lavlja kapija povezan je sa zvezdom Sirius koja je nepokretna zvezde u sazvežđu Raka. Verovalo se da nas ova zvezda povezuje sa visokom energijom, ali nam donosi pojačanu svest i mudrost, kako ističu astrolozi.

Ovih 9 stvari će nam doneti u život otvoren portal Lavlja kapija:

1. Isceljenje srca - Portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru, što znači da se možemo osloboditi nekih negativnih misli i loših emocija. Možemo otpustiti sve ono što opterećuje našu dušu i srce, ili na blokira da volimo potpuno.

2. Pojačana intuicija - Tokom ovog perioda slušajte unutrašnji glas. Intuicija je pojačana, a instikti izoštreni.

3. Otvaranje čakri - U ovom periodu mogu se mnogo lakše otvoriti čakre, a energija će slobodno proteći vašim telom.

4. Inspiriacija i ideje - Dobijamo vizije i sjajne ideje kakod a nešto staro rešimo, a novo započnemo. Važni uvidi mogu se steći kroz snove, intuiciju, instikte i u stanju opuštenosti.

5. Povećana povezanost sa Univerzumom - Lakše je primati signale, poruke i znakove upozorenja koje šalje Univerzum. Budite otvoreni za čuda.

SPREMITE SE, STIŽU NEOČEKIVANE PROMENE: Avgust će za ova 4 znaka biti mesec neviđene sreće!

Burmanska astrologija, Žena, Lav
foto: Shutterstock

6. Sloboda - Imamo povećan osećaj unutrašnje slobode i želimo da govorimo i slušamo istinu. Vaše unutrašnje JA od vas traži da živite samo kroz istinu i prave vrednosti.

7. Tehnologija - Svi koji se bave određenim tehnologijama, u ovom periodu mogu ostvariti značajan uspeh. Napredak očekuje sve one koji rade na Internetu, medijima, pokretanjus ajtova, aplikacija...

8. Energija mira je ojačana - Boravite što više u prirodi jer je ona izvor apsolutnog mira. Sedite na travu, zagrlite drvo, pustite vetru da vam mrsi kosu, gledajte u vodu...

9. Kreativnost - Lavlja kapija donosi sjajnu kreativnu energiju koja vas pokreće da uradiote nešto veliko i donesete kreativna rešenja. Uspeh očekuje i one koji se fokusiraju na umetnost.

Tokom peridoa otvaranja portala lavlja kapija važno je iskoristiti svoje sposobnosti, potencijale i talente. Radujte se novoj energiji i prihvatite promene. Možda će baš za vas ovaj period biti sudbonosan - potrudite se da postanete nnajbolja verzija sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs