Ljubavna priča

Mohamed (35) se oženio sa Iris (80): Čim sam je ugledao, znao sam da je to prava ljubav! (FOTO)

Mohamed Ahmed Ibriham (35) je osvojio britansku baku Iris Džons(80) iz Somerseta, još prošle godine kada su se upoznali preko Fejsbuka, a ona je otputovala u Egipat kako bi bila s njim

Zanimljivosti
12:36h Autor:
Mohamed (35) se oženio sa Iris (80): Čim sam je ugledao, znao sam da je to prava ljubav! (FOTO)
Foto: Printsceern/ youtube/ iris jones, iris

Par se sada i službeno venčao, a Mohamed je otkrio:

"Ne želim državljanstvo niti želim novac, ovako mi je prijatno i radim, pa hvala Bogu, imam svoj novac".

Veruje se da se venčanje održalo u Egiptu i da je Iris prešla na islam. Ona je prvi put započela razgovor s Mohamedom, koji je rodom iz Kaira, prošlog leta kada je na Fejsbuk grupi istraživala ateizam, piše Daily Mail.

U početku joj je ljubav izjavio putem društvenih mreža, a zatim je rekao da je poludeo za Iris kada ju je prvi put video na aerodromu u Kairu prošlog novembra.

"Bio sam jako nervozan, ali u trenutku kad sam je ugledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam srećan čovek što sam pronašao ovakvu ženu”, ispričao je.

Mohamed je pre radio kao varioc, ali je odustao od posla kako bi provodio vreme s Iris kada je došla u Kairo.

On živi u trosobnoj kući s roditeljima, dve sestre i bratom koji su svi mlađi od njega, ali je uvek žestoko negirao da je s Iris zbog njenog novca ili britanskog državljanstva.

Iris, bivša čistačica, živi u kući vrenoj 220.000 funti i snalazi se s penzijom i invalidninom od 200 funti nedeljno.

"Nije me briga gdje živimo ni koliko je bogata ili siromašna, samo želim biti s Iris. Znam da je Britanija divna zemlja i puno ljudi želi tamo da ode, ali ne smeta mi. Spreman sam živeti s njom bilo gde u svetu", objasnio je Mohamed.

Mohamed je otkrio da je tokom njene posete Egiptu Iris odveo kući na večeru, gde je provodila vreme s njegovom majkom.

"Mojoj se majci Iris jako svidela i dobro su se slagale iako je bilo jezičkih barijera. Ali majka mi je rekla da ako sam ja srećan, onda je i ona srećna. To je sve što svaka majka želi; da njen sin bude sa ženom koju stvarno voli", tvrdi.

Iris se razvela od bivšeg supruga pre više od 40 godina, a uspela je da uštedi novac i vratiti se u Egipat kako bi se udala za Mohameda koji je iz Gize.

Veza ovog para privukla je pažnju javnosti početkom ove godine kada je Iris u emisiji This Morning na ITV-u pričala o velikoj razlici u godinama između nje i njenog partnera, te je ujedno otkrila i detalje iz svog seksualnog života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs