Astro prognoze

Dnevni horoskop za 24. oktobar: Odmor vam je neophodan!

Bik se dobro oseća, Lav dobija novu poslovnu piliku, Ribe su željne ljubavi

Zanimljivosti
10:48h Autor:

OVAN


Pokušavate da ispravite greške koje ste napravili u želji da posao odradite što pre. Emotivno ste nezadovoljni odnosom tako da ste se distancirali od partnera. Osećate se istrošeno. Odmor vam je neophodan.


BIK


Prilično ste ambiciozni i tačno znate šta želite. Postavljate jasne ciljeve i rokove. Na emotivnom polju nema poboljšanja. Veza je završena i svesni ste da nema povratka. Dobro se osećate.


BLIZANCI


Briljirate na polju komunikacije. Ne nalazite se slučajno u pregovaračkom timu. Emotivno ste zadovoljni. Pitate se da li je vreme da napravite korak više i iznenadite partnerku. Zdravlje je stabilno.


RAK


Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Dopada vam se što svi imaju različite ideje i što stimulišete jedni druge. Emotivno ste zadovoljni i u potpunosti posvećeni drugoj polovini. Osećate se dobro.

LAV


Potraga za poslom je urodila plodom. Dobijate priliku koju ne želite da propustite. Zadovoljni ste emotivnim odnosom i posvećujete se u potpunosti drugoj polovini koja se oseća voljeno i zaštićeno. Zdravlje je stabilno.


DEVICA


Razmišljate o poslovnim rešenjima. Imate utisak da sva imaju dobre strane, ali i loše. Nijedno vam ne deluje bolje od drugih. Emotivno ste prezadovoljni. Partner ispunjava sva očekivanja. Ideja o braku počinje da vas privlači. Moguća nervoza.


VAGA


Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se odvija prema očekivanjima, a vi razmišljate kako da ga unapredite. Nezadovoljni ste emotivnim odnosom, ali nemate snagu neophodnu za rešavanje problema. Disajni organi su osetljivi.
 

ŠKORPIJA


Frustrirani ste zbog problema na poslu. Nemate više snage da smisljate nove stragetije koje se na kraju uvek pokažu neuspešnim. Partner vam pruža podršku i osećaj sigurnosti. Jako lako se umarat i potreban vam je odmor.
 

STRELAC


Zadovoljni ste. Radite posao koji volite, a finansijski dobitak vas dodatno stimuliše. U fazi ste emotivne hiberanacije. Niti se išta dešava, niti vi išta radite da se situacija promeni. Moguće su alergije.
 

JARAC


Analizirate poslovnu situaciju i odluke koje ste doneli. Imate utisak da ste napravili neke sitne propuste pa ih sada regulišete. Emotivno ste neispunjeni i pritom nemate ideju gde bi mogli da upoznate novog partnera. Neraspoloženi ste.


VODOLIJA

 

Fokusirani ste na finansije. Prednost dajete obavezama koje najbrže dovode do priliva novca. Prezadovoljni ste vezom, ali niste spremni za brak. Imate utisak da partnera upravo to zanima. Mogući su problemi sa hormonima.
 

RIBE


Niste preterano skoncentrisani na poslovne obaveze. Umorni ste od odgovornosti i stresa, a željni ljubavi. Trenutno nema promena na emotivnom polju. Što se tiče zdravlja premoreni ste i neophodan vam je odmor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...