Astro prognoza

Dnevni horoskop za 25. oktobar: Danas samo nežno prema sebi!

Vaga mora da čuva zdravlje, Bik umoran, Jarac uspešan, Vodolija usamljena

Lifestyle
10:25h Autor:

OVAN

 

Imate utisak da ste pravili nenamerne greške tokom procesa rada. Razmatrate šta ste se uradili i izvlačite određene pouke. Emotivno sta prazni. Imate potrebu da budete sami, da se mentalno i fizički odmorite.

 

BIK

 

Tajni poslovni planovi odlično napreduju. Unapred se radujete poslovnoj saradnji i dobiti koja će iz nje proisteći. Emotivne potrebe vam nisu prioritet. Posvećujete se odmoru i radite isključivo ono u čemu uživate.

 

BLIZANCI

 

Komunikacija sa kolegama je sjajna. Imate utisak da se nadopunjujete i da možete zajednički da osmislite mnoge projekte. U emotivnom smislu ste ispunjeni. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja.

 

RAK

 

Prilično ste optimistični i rešeni da prevaziđete poslovne teškoće. Imate podršku kolega. Emotivno ste nezadovoljni i željni ljubavi. Što se tice zdravlja želudac je prilično osetljiv pa treba da povedete računa o ishrani.

 

LAV

 

Svu svoju energiju ulažete u posao. Prilično ste ambiciozni i očekujete da vaš uspeh odjekne. U potpunosti ste zadovoljni emotivnom vezom. Svesni da veza ima potencijal da preraste u brak. Moguća je prolazna glavobolja.

 

DEVICA

 

Poslovna situacija je upravo onakva kakvu nevolite: imate previše obaveza i kratak vremenski rok za njihovo ispunjenje. Partner vam pruža podršku i opušta vas. Generalno ste dobro, ali ste preumorni od obaveza i stresa.

 

VAGA

 

Imate jasnu viziju novog poslovnog projekta. U potrazi ste za poslovnim partnerom koji bi preuzeo deo odgovornosti. Nema nikakvih dešavanja u emotivnoj sferi. Bilo bi dobro da posetite ginekologa.

 

ŠKORPIJA

 

Niste zadovoljni finansijskom situacijom. Razmišljate o zaduživanju, ali vas brine buduća solventnost. Prezadovoljni ste bračnim odnosm. Partner vam je u potpunosti posvećen. Osećate da vam nedostaje kondicija.

 

STRELAC

 

Spremni ste za poslovni rizik. Smatrate da će relativno brzo da vam se isplati investicija. Ne razmišljate o novom emotivnom početku. Još uvek razmišljate o greškama koje ste pravili u prethodnoj vezi. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

U situaciji ste koja zahteva donošenje konkretne odluke. Imate utisak da je izbor sužen i da štagod da odlučite biće negativnih posledica. Osećate da ste našli svoju mirnu ruku. Razmišljate da ozvaničite vezu. Nervi su vam napeti.

 

VODOLIJA

 

Posao se solidno razvija, ali vas brinu finansije. Nestrpljivo čekate priliv novca. Imate problema u braku. U fazi ste kada sa partnerom gotovo i da ne razgovarate. Zadovoljni ste zdravljem.

 

RIBE

 

Na poslu dolazi do neplaniranih teškoća. Plašite se da ne ugroze projekat na kome radite. Odličan je dan za susret sa osobom iz prošlosti. Uživate u opuštenoj komunikaciji. Nervi su preosetljivi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...