Astro prognoze

Jarac - mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Na emotivnom planu dolazi period padova i nesporazuma, naročito sredinom meseca

Zanimljivosti
Autor:
Jarac - mesečni horoskop za novembar 2020. godine
Foto: Shutterstock

Sve će ići baš onako kako ste zamislili i želeli. Svu pažnju sada možete da usmerite na nove projekte u koje će biti uključeno puno ljudi. Ostavite sve trivijalnosti i manje važne stvari za sada po strani.

Poslove koje započnete u novembru, a za koje ste dugo čekali zeleno svetlo, sada će poprimiti novu dimenziju. Sve će ići uzlaznom putanjom.

Na emotivnom planu dolazi period padova i nesporazuma, naročito sredinom meseca. U svakom slučaju, pokušajte da ostanete pribrani, pažljivo razmislite pre nego što bilo šta kažete, jer biste mogli gorko da se pokajete za neke izgovorene reči.

Ako godinama radite isti posao, ovo je period kada bi moglo da dođe do unapređenja na višu poziciju ili povišice. Pokazujte svoju najbolju stranu, trudite se na poslu i imate velike šanse da se istaknete među kolegama.

Imunitet vam nije jača strana i dobar je trenutak da počnete da unosite dodatni vitamin C. Skloni ste bakterijama i virusima, infekcijama i prehladama, pa budite spremni na borbu sa njima, ali pre toga preduzmite sve preventivne mere.

Važni datumi: Nemojte da propustite šanse koje vam donose 4, 7, 8, 18. i 21.

novembar.

Najvažniji saveti: Na kraju meseca konačno ćete moći da uradite neke stvari o kojima sanjate već duže vreme. To su neke stvari povezane s vašim ličnim zadovoljstvom. U novembru ćete biti posebno raspoloženi za preduzimanje rizika, i to će vam se isplatiti sa finansijske strane.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs