SMRT 2020.

Godina je bila teška, ali nam nije ubila smisao za humor: Smrt 2020. morate da pogledate!(VIDEO)

Godina za nama ostaće upamćena kao jedna od najtežih za celokupnu svetsku populaciju, ali ono što je donekle dobra vest je da nije "ubijen" smisao za humor, o čemu svedoči i novo Netfliskovo ostvarenje "Smrt 2020. godini".

Filmovi
21:14h Autor:
Godina je bila teška, ali nam nije ubila smisao za humor: Smrt 2020. morate da pogledate!(VIDEO)
Foto: Prinrscreen/YouTube/Death to 2020

Na internetu je postavljen trejler za novi "mokumentarac", odnosno parodiju na dokumentarni žanr, simboličnog naziva Death to 2020. (Smrt 2020. godini).

To je Netfliksov film iz kog stoji Čarli Bruker, tvorac popularne serije Black Mirror, a u kome se nekoliko poznatih glumaca pojavljuje u ulozi "stručnjaka" koji analiziraju proteklu godinu, svaki iz svog ugla.

Među njima se nalaze Semjuel L. Džekson, Lisa Kudrou, Lesli Džouns, Hju Grant, Kumail Nandžijani, Trejsi Alman, Kristin Milioti, Samson Kajo, Dajana Morgan i Džo Kiri. Za režiju je bio zadužen Al Kepmbel, dok su Čarli Bruker i Anabel Džouns izvršni producenti.

U pitanju su tvorci serije Black Mirror koji su rekli kako ove godine nisu morali ni da snime novu sezonu, jer je stvarnost takva da ni oni to ne bi izmislili, pa će biti zanimljivo videti kako su uticali na ovo ostvarenje.

Ideja iza ovog filma je da se on predstavi kao lažni dokumentarac, u kome svako pokušava da objasni stvarne događaje iz ove godine i to bez ikakvog uzdržavanja. Svi mi imamo svoje viđenje ove godine. Cilj je naravno da se kroz humor, makar i gorak, pomogne da se svi zajedno oprostimo od ove godine.

Film je premijeru imao na Netfliksu 27. decembra. Trejler je za svega nekoliko dana prikupio preko milion pregleda

(Stil.kurir.rs/CdM)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs