ASTROLOGIJA

Ribe - mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Turbulentan mesec je pred vama 

Zanimljivosti 06.10.2020. - 12:14h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Iako će vam mesec početi turbulentno, ne očajavajte. Imajte na umu da se na  putu do uspeha uvek nalaze prepreke koje nas samo ojačaju. Ne dozvolite sebi da se previše nervirate ukoliko vam u prvoj nedelji sve kreni nizbrdo, jer će se to do kraja novembra promeniti.

 

Ovaj mesec će doneti dobre prilike, a uspeh ćete postići samo ukoliko se potrudite i iskoristite ih na pravi način. Potrebno je da budete oprezni i promišljeno povlačite poteze. 

 

Postoji mogućnost da napredujete na poslu i da povećate zaradu. U prvoj nedelji ne donosite ishitrene odluke, jer vas mogu skupo koštati.

Pre nego što nešto uradite li izgovorite, dva puta razmislite. Novembar je mesec u kojem ne biste trebali previše da rizikujete. 

 

Što se tiče ljubavi, zvezede su vam naklonjene. Neko iz vašeg okruženja je bacio oko na vas i neprestano razmišlja o vama.

 

Prilika za iznenadno putovanje se javlja krajem meseca i ne biste trebali da je propustite. Potreban vam je beg od obaveza i opuštanje.

 

Važni datumi u novembru:  3, 10, 12, 21, 22.

 

Najvažniji saveti: Pokušajte da se opustite i da ne mislite na probleme kojima ste okruženi. Zapamtite da nakon kiše uvek dođe duga.


(stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...