ASTROLOGIJA

Bik - mesečni horoskop za novembar 2020. godine

U novembru će vam zvezde biti naklonjene

Zanimljivosti
Autor:
Bik - mesečni horoskop za novembar 2020. godine
Foto: Shutterstock

Novembar će za Bikove bit mesec u kojem će doneti mnoge važne odluke koje će uticati na budućnost. Bićete motivisani da promenite trenutnu situaciju, način ponašanja i pogled na život. Velika je šansa i za boljitak na poslovnom planu.

Novembar je idealno vreme da raščistite sa nekim stvarima koje vas koče i smetaju vam. Pokušajte da realizujete sve planove koje čekaju odavno da im se posvetite. Zvezde će vam biti naklonjene, pa će vam sve ići od ruke.

Prvu nedelju novembra iskoristite za otkrivanje novih talenata. Rizikujte, jer je velika šansa da ćete ostvariti sve što zamislite, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu.

Stvoriće se prilike za nova poznanstva i puno druženja. U vaš život će iznenada ući nova osoba i to rođena u znaku Vage ili Ovna i privući vas kao magnet. U njenom društvu ćete se osećati odlično, pa postoji mogućnost za razvijanje nove romanse.

Važni datumi: 1, 13, 23, 25 i 26. novembar će doneti zanimljive prilike za vas.

Najvažniji savet: Budite velikodušni, posvetite pažnju dragim ljudima. Recite im koliko vam znače. Ako drugima dajete, vratiće vam se dvostruko.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs