nemate šanse

Temperament vatrenih znakova: Čik probajte da uđete u sukob s njima, ne piše vam se dobro!

Vatreni znakovi su posebno zanimljivi jer za njih je život potrebno podeliti i savladati, a u tome ih vodi strast i energija

Zanimljivosti
21:54h Autor:
Temperament vatrenih znakova: Čik probajte da uđete u sukob s njima, ne piše vam se dobro!
Foto: Shutterstock

Prema podeli po elementima, postoje vazdušni, vodeni, zemljani i vatreni znakovi.

Astrološki znakovi su definisni svojim polaritetom, kvalitetom i elementom. Radi se o klanovima Zodijaka u koje se znakovi raspoređeni po sličnosti karaktera, načinu delovanja i potrebama.

Elemenat vatre

Pozitivne strane: ekstrovertni energični, entuzijasti, direktni, fizički aktivni, hrabri, dramatični, strastveni, odlučni.

Negativne strane: nemirni, sebični, nestrpljivi, nepromišljeni, ekstravagantni, egocentrični, neukrotivi.

Svi vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strelac su veoma aktivni i energični, te vole uzbuđenja i promene. Traže projekat u koji će uložiti svoju energiju, liderske pozicije jer žele da dominiraju i vode druge.

Oni na život gledaju kroz crnu ili belu primu, te kod njih nema sredine.

U pregovorima sa njom, đavo uvek gubi: Ovaj horoskopski znak je simbol za ljudskost!

foto: Shutterstock

S obzirom na to da su puni samopouzdanja, od njih ćete retko čuti da nešto ne mogu ili da je nemoguće uraditi.

Kad su u svojoj dobroj fazi, puni su energije i samouverenosti, ali kad su loše raspoloženi postaju nestrpljivi i nemaju saosećanja za druge.

Često imaju povišenu telesnu temperaturu. Skloniji su infekcijama i upalnim procesima.

Dominantni, neustrašivi i po potrebi veoma agresivni

Sva tri vatrena znaka su po svojoj prirodi dominantni, strastveni i agresivni.

Ne kraju se za svoje postupke, a veruju da su rođeni za velike stvari, imaju veliku energiju u sebi koja ih pokreće. Ali, može im se dogoditi da im neki projekat dosadi. Tada odustaju i ne žali zbog toga.

Vatru ne možete zaustaviti i to treba da znate pre nego što uđete u sukob s ovim znakovima. Oni neće planuti na prvu, ali ako se to dogodi - bolje im se sklonite s puta.

Prirodne su vođe, a pošto su velikodušni i pažljivi mogu biti dobri prijatelji i partneri, sve dok znate kako da udovoljite njihovoj potrebi za pažnjom.

Ovan

Ovaj dominantni znak je u stanju da vas očara rečima, a budite sigurni da će preuzeti kontrolu u svemu što radi, na takav način da će svi oko njih biti impresionirani.

Idu za ostvarenjem svojih ciljeva i ništa im ne može stati na tom putu, a što je najbolje za tim ni ne žale.

Lav

Ovaj neustrašivi znak je neverovatno tvrdoglav, ali veoma lojalan i posvećen porodici. Istovremeno, on je neko s kim ne želite da se posvađate jer od svojih uverenja ne odstupaju, ne preispituju se i vođeni su sebičnim ciljevima.

Strelac

Strelac je promenjiv znak, zbog čega može biti fleksibilan i promišljen, filozofski nastrojen. Koristi svoju strastvenu energiju u potrazi za životnim istinama, te je pravi borac protiv nepravde.

Međutim, loša strana im je što će prvo povući potez, pa tek onda razmisliti, zbog čega se uzda u sreću da ga izvuče iz situacija u kojima se ne nepromišljeno našao.

Oni su rođeni za vođe! Predstavljamo vam 3 horoskopska znaka koji umeju sa rečima i ljudima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs