Astro prognoze

Dnevni horoskop za 13. jun: Uživanje u najlepšim trenucima!

Ovan ima problema sa nervnim sistemom, Blizanac srećan sa partnerom, Škorpija teško pokazuje osećanja

Zanimljivosti
10:03h Autor:

OVAN

Očekuje vas povoljan period za poslovno polje. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite promene koje od pre planirate. Uživaćete u lepim trenucima sa voljenom osobom. Odnos vam je ispunjen nežnostima. Problemi sa nervnim sistemom.

BIK

Pred vama je dan koji će biti jako povoljan za ostvarenje poslovnih želja i ambicija kod vas. Ljubavna situacija bi mogla da vam bude nestabilna u narednom periodu. Povedite računa o tome. Mogući su problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja koja će vas navesti da poželite promenu radnog mesta. Srećni ste kada ste zajedno sa osobom do koje vam je stalo. Prija vam bavljenje sportom.

RAK

Očekuju vas novi preokreti kada je u pitanju posao. Čini vam se da je situacija nekako nestabilna. Nova poznanstva na ovom polju se ne dešavaju kod vas tako lako. Moguće je da ste povučeni u sebe. Potreban vam je san.

LAV

Važno vam je da se posvetite svojim poslovnim obavezama kako bi na ovom polju mogli da ostvarite maksimalni napredak.Imate velike probleme kada se radi o odnosu sa bračnim partnerom. Prolazna prehlada.

DEVICA

Isplatiće vam se ulaganje koje ste napravili kada je vaš posao u pitanju. Očekuje vas jako dobar period. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete sa voljenom osobom ostvariti jako lepu komunikaciju. Odlično se osećate!

VAGA

Očekuje vas poslovni sastanak koji će biti važan za vašu budućnost na polju karijere. Nije vam lako da prekinete vezu koja dugo traje ali pored partnera sada ne osećate više ništa. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Motivacija vam opada i potrebno vam je neko vreme da odmorite. Na polju posla vas očekuje nepovoljan period. Teško vam je da pokažete svoja osećanja jer se plašite da ih druga strana neće prihvatiti. Problemi zbog stresa.

STRELAC

Imaćete uspeh kada je u pitanju posao i bićete zadovoljni postignutim stanjem na ovom polju. Dopada vam se osoba koja će biti zainteresovana za ozbiljnu vezu. A vi sada eskivirate obaveze. Dobro se osećate.

JARAC

Ukoliko ste imali probleme na polju posla, spremni ste da ih rešite i da se sa njima suočite sada. Možete da očekujete uspeh na polju ljubavi sa osobom koju želite da osvojite već neko vreme. Prilično ste ukočeni.

VODOLIJA

Pred vama je period koji vam donosi manje dileme na ovom polju. Dajte sebi vremena da o svemu racionalno razmislite. Pred vama je povoljan period za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Proverite krvnu sliku.

RIBE

Moguće je da ćete imati neki manji gubitak na ovom polju. Nećete biti zadovoljni danas. Ako želite da sa voljenom osobom razrešite probleme važno je da se posvetite iskrenijoj komunikaciji. Posetite lekara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs