SUDBINSKI PAR

Najfatalnija kombinacija horoskopa: Ova dva znaka se magnetski privlače, a strast koju dele, retko ko u životu oseti!

Astrolozi tvrde da je privlačnost između ova dva znaka zodijka nemerljiva sa bilo kojom između bilo koja druga dva znaka

Zanimljivosti
Autor:
Najfatalnija kombinacija horoskopa: Ova dva znaka se magnetski privlače, a strast koju dele, retko ko u životu oseti!
Foto: Shutterstock

Strast i fizička privlačnost koje škorpija i bik osećaju od momenta kad ugledaju jedno drugo može se nazvati jednom vrstom magnetne privlačnosti. Oni prosto ne mogu da skinu oči jedno sa drugog, a njihova strast je toliko intenzivna da ne može da se poredi ni sa jednom drugom horoskopskom kombinacijom.

Kada strast i zaljubljenost prerastu u ljubav između ova dva znaka, ta ljubav je veoma intezivna, jaka i očigledna svima koji se nazale u njihovoj blizini. Bik i škorpija su, prema astrologiji- suprotni znaci zodijaka, što znači da su u suštini potpuno različiti po svim aspektima, što im daje posebnu, kompleksnu povezanost, u smislu toga da se suprotnosti privlače – oni su knjiški primer toga!

Bik i škorpija u ljubavnoj vezi su veoma moćna kombinacija – zajedno su gotovo nepobedivi, jer svaki od znakova je veoma jak i stabilan, a dopunjuju se osobinama koje su im različite ili koje jedan poseduje, a drugi ne. Ono što može biti problem, jeste ukoliko ova dva jaka i osvešćena znaka ne uspeju da nađu balans i kanališu na pravi način svoje jake energije i impulse.

Kada je reč o njihova seksualnoj privlačnosti – malo je reći da je ona je fatalna. Bik i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog, počevši od moćnih karaktera, koji su i jednom i drugom jedan od afrodizijaka jer uživaju u snazi koju dobijaju od partnera, njegovoj inteligenciji, uspehu, lepoti...Njihov odnos je nabijen emocijam, strašću i prilično neobuzdanim željom za telesnim kontaktom, koji je za oba znaka veoma značajan.

Dva tako jaka karaktera moraju da dođu i do neslaganja i – kao i ljubav, njihove svađe su burne i nabijene emocijama. Škorpija je brza na leziku, uvrediće, lako će se naljutiti, ali staloženi bik, ukoliko poznaje svoju "škorpiju"" lako će izaći iz konflikta na najlepši mogući način – nežnošću. Škorpija se za pet minuta neće ni sećati oko čega je izbila svađa...

Bik i Škorpija iako su dve suprotnosti u svemu, ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Škorpija po svojoj prirodi teži izazovima i nečemu za šta mora da se potrudi, a Bik je neko koga nije lako ni impresionirati ni zadobiti, što škorpiju još više privlači. Bik je hedonista, dosta sebičniji i koncetrisan na sebe, a u ljubavnoj vezi značajno mesto mu zauzimaju fizički kontakti i osećaj emotivne sigurnosti. Samim tim, Škorpija koja zrači privlačnošću i koja u ljubavi očekuje puno strasti može predstvaljatiidealnog partnera Bika.

Problem u vezi između ova dva znaka može se dogoditi ukoliko se oboje tvrdoglavo drže svojih čvrstih stavova i uverenja i nisu spremni na lagane kompromise. Bik voli iskrenost i transparentnost i ne voli da se zamara "igricama" , dok škorpija voli da bude misteriozna i otkriva samo onoliko koliko ona smatra da je potrebno.

Moćna povezanost ova dva znaka, koja zrači energijom, strašću i privlačnošću - može da dostigne najviši mogući nivo kada Škorpija shvati da Bik sa njim želi da bude na duže staze i da je potrebno da bar donekle obuzda svoju tajnovitu i misterioznu prirodu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs