ASTRO PROGNOZA

Snažan astrološki period je pred nama: Do 11. avgusta velike promene na polju ljubavi očekuju ove znakove!

Ovaj period će najviše promena doneti na polju ljubavi

Zanimljivosti
14:57h Autor:
Snažan astrološki period je pred nama: Do 11. avgusta velike promene na polju ljubavi očekuju ove znakove!
Foto: Shutterstock

Vesta, jedan od glavnih asteroida u astrologiji, ušao je u znak Raka u kome će se zadržati sve do 11. avgusta.

Asteroid Vesta u astrologiji predstavlja strpljenje, seksualnosti, moral, tradicionalna ubeđenja, predanost, obaveze i životni cilj.

U znaku Raka odnosi se na posvećenost porodici, veliku osetljivost, žrtvovanje zbog drugih, kompromis i predanost.

Najvažnija lekcija koju ćemo naučiti tokom ovog perioda je da iako je normalno da brinemo o svojim najbližima, ne možemo da žrtvujemo sebe ili svoj život u tom procesu. S obzirom da je reč o sezoni Raka, možemo da očekujemo brojne izazove i poteškoće u pogledu porodice, doma i emotivnih odnosa.

Kako će asteroid Vesta uticati na naše veze?

Tranzitna Vesta će imati veliki uticaj i doneće promene apsolutno svim horoskopskim znakovima. Ona će doneti značajne promene na polju ljubavi.

Ključan korak je da sagledate svoje emocije. Ukoliko osećate promenu osećanja, teško pokazujete i izražavate emocije, ohladili ste se ili čak pomirili sa činjenicom da je vaša veza gotova, bićete stavljeni pod veliki izazov – sada morate da budete iskreni.

Kako se budemo kretali kroz tranzit, imaćete ogromnu potrebu da činite svog partnera srećnim tako što ćete žrtvovati svoje potrebe. Tako ćete izbeći prepirke i svađe, ali ćete u isto vreme sakriti pravu istinu i svoja osećanja, ili čak gurnuti svoje snove i želje pod tepih.

Iako vam se to može učiniti kao logičan pristup, način da zadržite mir u životu, budite uvereni da se to neće završiti dobro. Kada pokušavamo da potisnemo emocije, to će se negativno odraziti na naše telo, kao i živote.

Kako biste najbolje dobili iz ovog tranzita, važno je da svemu što vam se bude dešavalo pristupite krajnje iskreno. Probajte da ne razmišljate o tome šta će se desiti kada kažete ono što mislite. Umesto toga, verujte da postoji razlog zašto se sve to dešava, što znači da treba da se suočite sa tim, a ne da bežite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs