pRINC NA BELOM KONJU

Elena je sa 16 godina pobegla od kuće, upala u loše društvo, dilovala drogu: On je njen život pretvorio u bajku! (FOTO)

Čini se da ovako izgleda princ na belog konju, ili je to bar u slučaju Elene

Zanimljivosti
Autor:
Elena je sa 16 godina pobegla od kuće, upala u loše društvo, dilovala drogu: On je njen život pretvorio u bajku! (FOTO)
Foto: Printscreen/ iINstagram/ lenaperminova

Ako na Instagramu pratite plavu lepoticu Elenu Perminovu, upoznati se s lagodnim životom koji živi. Ima troje sivne dece, bajkovitu svakodnevicu, luksuzne nekretnine, skopocene automobile i supruga milijardera, ali prošlost ove Ruskinje je sve samo ne idealna.

Naime, kao dete živela je u Sibiru u neverovatnoj neimaštini, a onda je sa 16 godina napustila porodični dom te pronašla dečka s kojim je veoma brzo upala u probleme.

Uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila u zatvoru. I ovde zapravo započinje njen srećni deo priče. Iz zatvora ju je izvukao njen sadašnji suprug Lebedev, bivši KGB-ovac i milijarder.

Njen život je najgora noćna mora: Dok muž spava s kim stigne i provodi se, ona je zatvorena u kući! (VIDEO)

Diler kojeg je Elena izdala pretio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svedoka pa je bila osuđena na 6 godina zatvora. Tada je nekako njen otac došao do Lebedeva koji je tada radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

Nekoliko godina nakon toga, između Elene i 27 godina starijeg milijardera buknula je ljubav, a od tada ga ona naziva svojim anđelom čuvarom.

Rušila je sve predrasude, imala ljubavnika 25 godina: Život je težak, na kraju te i - ubije! (FOTO)

Elena je danas jedna od ikona stila te je viđena na svakoj prestižnoj reviji. Završila je ekonomiju u Moskvi, a čak se i slikala za Plejboj što su joj mnogi zamerili iako je ona više puta istakla da je nikada nije bila sramežljiva.

Mantra za uspeh i sreću: Ove dve magične rečenice će iz korena promeniti vaš život!

Bračni par Lebedev definitivno je netipičan kada je reč o finansijama koje poseduje. Supružnici se ne vole hvaliti svojim luksuznim životom, a najviše vole da odlaze na porodična putovanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs