Priznanje

Melina Džinović: Haris mi ne dozvoljava samo jednu stvar!

Par je već 18 godina u skladnom braku

Šuška se
Autor:
Melina Džinović: Haris mi ne dozvoljava samo jednu stvar!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Poznati pevač narodne muzike Haris Džinović već 18 godina u braku je sa suprugom Melinom. Kao pravi profesionalci, Melina i Haris poštuju obaveze svog partnera, a ljubav im je na prvom mestu.

Ipak, postoji jedna za Harisa jako bitna stvar. Naime, kako je Melina nedavno izjavila u jednom intervjuu, Haris poštuje sve njene želje ali joj je izričito zabranio da promjeni svoju frizuru.

Melina je ovu situaciju obrazložila rekavši da Haris mnogo voli kako Melina izgleda te s toga ne želi da ona promeni svoju frizuru kako ne bi pokvario takav utisak.

"Moj suprugne ne dozvoljava promenu boje, dužine, ničega. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvek mora biti čista i negovana, to mi je važnije od odeće," rekla je Melina.

Haris i Melina upoznali su se sasvim slučajno u Sarajevu pre nekoliko godina, nakon čega su se počeli dopisivati. Haris ju je jednom prilikom pozvao da pođe s njim na turneju nakon čega se više nisu razdvajali. Par se venčao 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti u blizini Dubrovnika. Melina i Haris imaju dvoje dece, kćerku Đinu i sina Kana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs