Sada zaista ima sve

Pokušavajući da napravi ljubomornim Bredlija, Lejdi Gaga našla pravu ljubav: Da li je to beba na putu?

Izgleda da je pevačica napokon našla sreću

Šuška se
Autor:
Pokušavajući da napravi ljubomornim Bredlija, Lejdi Gaga našla pravu ljubav: Da li je to beba na putu?
Foto: Profimedia

Dok su mnogi "navijali" da pevačica i glumica Lejdi Gaga i glumac Bredli Kuper završe u vezi nakon što su dobili Oskare za film "Zvezda je rođena", to se ipak nije dogodilo. Nakon propalog pokušaja s bivšim dečkom da napravi svoju pravu ljubav, Bredlija, ljubomornim, ako je verovati pisanjima portala Gossip Cop, pevačica se sadašnjom vezom hvali na sve strane, a nedavno se počelo pričati i kako je prinova na putu.

Otkako su se pojavili u filmu "Zvezda je rođena", gde su glumili ljubavni par, mnogi ne mogu prežaliti činjenicu da se strastvena romansa viđena u filmu nije nastavila i u stvarnom životu. Međutim, kako piše spomenuti medij, 34-godišnja glumica, pre godinu dana, svoju je bivšu vezu s 50-godišnjim glumcem Danom Hortonom započela odmah nakon snimanja filma samo kako bi napravila 45-godišnjeg zavodnika Bredlija ljubomornim i pridobila ga za sebe.

Iako izgleda kako 34-godišnjoj Gagi ništa ne nedostaje u životu, pretpostavlja se kako je i to samo jedan od paravana koji prikrivaju njene iskrene namere da osvoji neprežaljenog 45-godišnjeg filmskog kolegu Bredlija.

Jednom prilikom navodno je i priznala kako je on taj koji drži "ključeve" njenoga srca, ali u to vreme on je bio posvećen "sređivanju" odnosa nakon raskida s manekenkom Irinom Šajk. Uprkos tome što su glumci u jako dobrim odnosima, izgleda se kako je cela priča oko romanse ipak zadržala samo prijateljski karakter, s obzirom na to da su nakon filma u proteklih godinu dana retko kada viđeni zajedno u javnosti.

Međutim, godinu dana kasnije, shvativši da joj bivši dečko Dan nije bio dovoljno dobro sredstvo kojim će izludeti Bredlija, izgleda da je Gaga ipak nastavila sa životom. Trenutno je u srećnoj vezi s preduzetnikom Majklom Polanskijem, a nedavno se, ako je suditi po novijim fotografijama, počelo nagađati i da je pevačica trudna. Iako se već pisalo i o veridbi i venčanju izgleda kako se veza ipak odvija polako, ali sigurno, te da uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs