Iskreno o suprugu

Melina Džinović: Hari nije ljubomoran, a nisam ni ja!

U braku sam od 26. maja 2003. godine, ako mene pitate. Naše stupanje u brak je čista formalnost, a kako Hari i ja volimo da napravimo slavlje, to je bio razlog više da se dobro provedemo, kaže Melina
Šuška se
10:58h Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Modna kreatorka Melina Džinović, supruga folk zvezde Harisa Džinovića izjavila je da ni jedno od njih dvoje ne rade nešto što ne bi trebalo, tako da u njihovom braku nema mesta nikakvoj sumnji.

Iako je razlika između Harisa i Meline 29 godina, postavlja se pitanje kako pevač podnosi da mu žena odmor provodi sama u Crnoj Gori. Melina sa osmehom na to odgovara:

"Hari nije ljubomoran, a nisam ni ja".

Ona se nedavno zvanično udala za Harija, kako mu tepa, ali to je, kako kaže, za njih bio samo razlog da naprave dobro slavlje.

Slavica Ekslton je iskeširala 500.000 evra za svadbu Džinovića. OVDE saznajte više o tome.

"U braku sam od 26. maja 2003. godine, ako mene pitate. Naše stupanje u brak je čista formalnost, a kako Hari i ja volimo da napravimo slavlje, to je bio razlog više da se dobro provedemo. Ispada da smo se zabavljali 12 godina, a mi imamo veliku decu, koja pohađaju četvrti i peti razred", kaže Melina.

Šta Melina kaže o strogom vaspitanju svoje ćerke saznajte OVDE.

Na pitanje da li je naslednici Đina i Kan slušaju, ona ponosno kaže da su "baš dobra deca".

"Nije što su naša, ali stvarno su takva. Hari mora da radi, pa ja trenutno više vremena provodim s njima", kaže kreatorka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...