ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 2. maj: Povoljan je period za ljubav!

Rakove očekuje dan pun romantike, dok se Lavovi suočavaju sa krizom na polju ljubavi, Device napreduju na poslu, Škorpije će imati manjih problema sa zdravljem

Zanimljivosti
10:29h Autor:

OVAN

Tokom današnjeg dana možete da očekujete troškove koji će značajno uticati na vaše polje finansija. Očekuje vas prilika da na ljubavnom planu ostvarite zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Skloni ste upalama.

BIK

Imate prilično velika očekivanja koja bi mogla da vam trenutno malo zagorčaju poslovnu situaciju. Voljena osoba se trudi da vam udovolji. Srećni ste kada provodite vreme zajedno. Manji problem sa bubrezima.

BLIZANCI

Očekuje vas dosta obaveza koje ćete morati da organizujete na što bolji mogući način. Za sada ste pasivni i nije vam ni malo lako da se pokrenete oko novih ljubavnih poznanstava. Moguć je manji pad imuniteta.

RAK

Ukoliko ste imali neki sukob na poslu, dolazi vreme da ga rešite i da nađete kompromis. Povoljan je period za ljubav, sa voljenom osobom ćete imati lepe i romantične trenutke. Grudni koš vam je osetljiv.

LAV

Trenutno niste zadovoljni poslovnom situacijom i pokušavate da nađete neko rešenje kako biste je promenili. Odnos sa voljenom osobom se menja. Nemate više ista osećanja koja ste imali na početku veze. Problemi sa stomakom.

DEVICA

Donećete novu odluku kada je u pitanju posao. Bićete spremni da se posvetite svom napredovanju. Dopada vam se osoba koja će vam pokazati da ka vama ima iskrena osećanja prema vama. Problemi sa grlom.

VAGA

Očekuje vas stabilnost u kojoj ćete biti zadovoljni. Poslovna situacija je za vas jako dobra i povoljna. Nemate razloga da sumnjate u partnera. Pokušajte da izbegnete ljubomoru i optuživanja. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

Nije vam povoljan dan i možete da budete skloni tome da na poslovnom polju sami sebi stvorite neke probleme. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja vam deluje distancirano ili je zauzeta. Vrtoglavica.

STRELAC

Imate utisak da vam je na ovom polju situacija polako ide na bolje i zadovoljni ste. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa simpatijom. Postajete sve spremniji da joj priđete. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre promene na polju posla danas. Prilično ste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju. Emotivna strana vam je pozitivno naglašena. Dobro stanje.

VODOLIJA

Očekuje vas nova prilika da dođete do posla koji bi mogao da vam odgovara. Zadovoljni ste svojim statusom. Otvoreno ćete pokazati interesovanje ka osobi koja vam se dopada, uspećete da je osvojite. Prijala bi vam masaža.

RIBE

Možete da očekujete opuštenu atmosferu na poslu. Niste opterećeni niti zabrinuti zbog bilo čega. Uživate u neobaveznom flertu sa osobom do koje vam je stalo i spremni ste za nešto više. Izbegavajte masnu hranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs