Procvetao mu posao

Dobar posao: Dostavljač pice dobio 1.000 dolara napojnice (FOTO)

Zvezde su tokom dodele Oskara skupile 600 dolara napojnice koje su stavljale u ogroman šešir Farela Vilijamsa, a na to je izdašna Elen Dedženeris dodala još 400 dolara
Zanimljivosti
15:58h Autor:
Dobar posao: Dostavljač pice dobio 1.000 dolara napojnice (FOTO)
Foto: AP

Momak koji je doneo picu holivudskoj eliti na dodeli filmskih nagrada Oskar, dobio je napojnicu od 1.000 dolara u kešu koju mu je predala voditeljka ceremonije Elen Dedženeris.

Ovde pogledajte najzanimljivije i nasmešnije momente sa ove filmske svečanosti.

U napojnicu je ušao novac koji su zvezde prikupile tokom ceremonije, kao i keš koji je dala sama Dedženeris, piše AP. Edgar Martirosijan je napojnicu dobio dok je u ponedeljak gostovao u Šou Elen Dedženeris.

Pogledajte ko je od glumica bio najbolje obučen na dodeli i podsetite se skupocenih haljina i milionskog nakita koje su nosile poznate dame.

Dedženeris je rekla da je iskoristila

ogromni šešir muzičara Farela Vilijamsa kako bi od poznatih glumaca, režisera i producenata u nedelju prikupila oko 600 dolara, a ona sama je dodala ostatak.

Dostavljač picerije "Big Mama's & Papa's" je rekao da je već dobio svoju nagradu pošto je picu dao Džuliji Roberts koju je nazvao ženom svojih snova.

Inače, od svih filmskih zvezda, po brzini kojom je uzeo parče pice Bred Pit je "zasenio" sve ostale poznate ličnosti u Dolbi Teatru, verovatno zato što je uvek gladan, jer je njegova verenica Anđelina Džoli tek sad u 38. godini počela da uči da kuva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs