ASTROLOZI OTKRIVAJU

Govori o vama više od znaka: Zašto je horoskopski podznak važan i koliko utiče na vašu ličnost!

Može se desiti da ima neuporedivo jači u ticaj od znaka, a evo i kada

Zanimljivosti
Autor:
Govori o vama više od znaka: Zašto je horoskopski podznak važan i koliko utiče na vašu ličnost!
Foto: Shuterstock

Horoskopski znak na određeni način definiše strukturu naše ličnosti i daje obrise nekih karatkternih crta koje ispoljavamo ako smo rođeni kao devica, lav, riba ili strelac. Međutim, manje je poznato da podznak igra veoma važnu ulogu u modifikaciji karakteristaka samog znaka, a još manje od toga da nekada može biti i znatno izraženiji od samo horoskopskog znaka.

Podznak je, inače, zadužen za ono kako se predstvaljamo ljudima i njihov prvi utisak o nama, odnosno – kako nas ljudi vide. Karakteristike samog znaka počnu da se ispoljavaju kasnije u odnosima

Dakle, da biste istinski mogli da protumačite svoju natalnu kartu i razumete neke svoje osobine – morate uzeti u obzir i znak i podznak, kao i njihovu međusobnu korelaciju i kompatibilnost.

Da biste izračunali koji ste podznak, potrebno je da znate tačan datum, sat i minut rođenja, kao i mesto. Sada na Internetu postoje brojne aplikacije koje za nekoliko gtrenutaka mogu da vam izračunaju šta ste u podznaku, ukoliko znate gore pomenute podatke.

Situacije kada podznak preuzme primat i kada postaje dominantniji od samog znaka, a za to je odgovoran položaj planeta u određenom trenutku.

Evo nekih od situacija kada je podznak dominantan:

  • Ukoliko je osoba rođena na samom početku ili kraju perioda nekog znaka, uticaj znaka može biti znatno slabiji, a karakteristike podznaka dolaze do znatno jačeg izražaja.
  • Takođe, sve osobe koje su rođene noću imaju tendenciju da im podznak bude značajno dominantniji nego što je to obično slučaj.
  • Ukoliko je planeta Sunce u slabijem položaju u natalnoj karti i nalazi se u nekoj od manje bitnih Kuća, podznak može biti drastično uticajniji.
  • Astrolozi tvrde da nakon 30. godine života podzak počinje da ima jači uticaj i osobe počinju da ispoljavaju mnogo više karakteristika podznaka nego samog znaka.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs