astro prognoze

Dnevni horoskop za 21. mart: Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena!

Ovna očekuje povoljna faza za posao, Blizance brinu troškovi i finansije, Rak ima problema sa partnerom, Jarac nema dovoljno poverenja u saradnike

Zanimljivosti
10:15h Autor:

OVAN

 

Moguće je da ćete imati važne odluke ispred sebe u narednom periodu. Očekuje vas povoljna faza za posao.Distanca između vas i voljene osobe vam se ni malo ne dopada. Povedite računa o leđima i kostima.

 

BIK

 

Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas period u kojem ćete imati dobre mogućnosti za ostvarenje posla na putu.Dopada vam se osoba koju često srećete u svakodnevnom okruženju. Povedite računa o cirkulaciji.

 

BLIZANCI

 

Brinu vas troškovi i finansije. Moguće je da niste baš sigurni kako ćete da rešite sve probleme na ovom planu. Gubite poverenje u partnera sa kojim ste imali već mnogo problema i drame. Moguće su upale ili infekcije.

 

RAK

 

Imate utisak da na poslovnom polju ništa ne ide onako kako ste očekivali i nezadovoljni ste zbog toga.U braku ste ušli u fazu monotonije iz koje vam nije lako da izađete. Imate probleme sa partnerom.Pazite na svoje bubrege.

 

Ova 3 horoskopska znaka su najveće dobrice: Njihova empatija isceljuje, svuda šire pozitivnu energiju!

Dnevni horoskop za 21. mart: 2020
Dnevni horoskop za 21. mart: 2020foto: Shutterstock

LAV

 

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće sa ostvarenjem skladnog odnosa sa voljenom osobom. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom s kojom flertujete već neko vreme. Problemi sa pritiskom.

 

DEVICA

 

Pred vama je generalno dobar dan, možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Očekuje vas prilika da uđete u novu vezu u kojoj ćete biti veoma srećni i zadovoljni. Osetljia stopala i zglobovi.

 

VAGA

 

Uspećete da ostvarite svoje planove na ovom polju. Bićete zadovoljni jer vam sve ide od ruke. Moguće je da niste sigurni u kom pravcu želite da ide vaša veza sa osobom do koje vam je stalo. Prijala bi vam šetnja.

 

ŠKORPIJA

 

Tokom današnjeg dana vas očekuju manje komplikacije na ovom planu. Niste spremni da se suočite sa svim problemima. Očekuje vas jako dobar dan za emotivno polje. Uživaćete u lepim trenucima. Dobro se osećate.

 

Kad zračite svetlošću, smetate onima koji žive u tami: Evo zašto se u današnje vreme sreća i uspeh ne praštaju!

Dnevni horoskop za 21. mart: 2020
Dnevni horoskop za 21. mart: 2020foto: Shutterstock

STRELAC

 

Dolazi vam značajno poboljšanje komunikacije i odnosa sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste imali probleme u kontaktu sa partnerom, uspećete da ih rešite tokom današnjeg dana. Moguća je malaksalost.

 

JARAC

 

Nemate dovoljno poverenja u saradnike. Pred vama je period u kojem ćete imati poslovne komplikacije. Posvećeni ste svom partneru i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan period. Povedite računa o cirkulaciji.

 

VODOLIJA

 

 

Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete u poslednji čas dobiti pomoć oko nekih važnih poslovnih pitanja. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Zdravlje vam je dobro.

 

RIBE

 

Ostvarili ste stabilnost na polju posla i srećni ste zbog toga. Ne očekuju vas veće promene na ovom polju. Posvetite se druženju, izlascima i imaćete nove ljubavne ponude. Povedite računa o srcu. Mogući su problemi.

 

Žene koje su slavu stekle u kasnijem životnom dobu šalju moćnu poruku: Mi smo dokaz da nikad nije kasno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...