Verovali ili ne

Najbogatije žene sveta izgledaju kao zapuštene domaćice: Evo zašto im lepota nije prioritet! (FOTO, VIDEO)

Evo kako izgledaju žene koje imaju milijarde

Zanimljivosti
Autor:
Najbogatije žene sveta izgledaju kao zapuštene domaćice: Evo zašto im lepota nije prioritet! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Gledam nedavno nastup Šakire i Dženifer Lopez na Superbolu i čujem žene kako komentarišu: "Da su meni njihove pare, kako bih ja izgledala?","Kad bih uložila jedan milion u sebe, svi bi govorili kakva sam ja riba!"

Međutim, postoje na svetu bogate žene koje stvarno poseduju milijarde dolara, ali one izgledaju prosečno, čak i zapušteno. Evo, uverite se sami:

Tatjana Bakalčuk, Rusija - bogatstvo 1,2 milijarde dolara.

Tatjana ima 44 godine i prošle godine je bila na Forbsovoj listi kao nova milijarderka. Tatjana je svojim mukotrpnim radom stekla svaki dolar, jer potiče iz prosečne porodice koja nije bila čak ni imućna.

Školovala se za učetiljicu, što je u prvo vreme i radila. Kasnije je osnovala internet prodavnicu sa kojom se obogatila. Tatjana se oblači obično, ne voli šminku, a ni markiranu garderobu.

Od obične radnice, postala najbogatija žena Kine: Ovo je njena formula uspeha! (VIDEO)

foto: Profimedia

Savitri Džindal, Indija - bogatstvo 6,5 milijardi dolara

Savitra ima 59 godina i u Indiji je najbogatija dama. Obogatila se nakon smrti supruga, koji je bio vlasnik metalurške kompanije. Savitra ima 9 dece: 5 devojčica i 4 dečaka. Sinovi su angažovani u kompaniji. Savitra je mnogo pametna. Zahvaljujući njoj, kompanija je nekoliko puta povećala prihode. Ona nosi tradicionalnu odeću i ponaša se kao tipična, starija žena iz Indije.

Uskoro će biti najbogatija žena na svetu: Ko je i šta zapravo radi Mekenzi Bezos?

Dajana Hendriks, Amerika - bogatstvo 7,9 milijardi dolara.

Dijana je izvršna potpresednica i vlasnica kompanije ABC Supply. Ima 73 godine. Ona ima 7 dece, i posao koji cveta. Ovaj ogromni biznis nasledila je od muža, ali ga je i udvostručila posle njegove smrti 2007.godine.

Što se tiče izgleda, Dajana obožava sport i zdravu ishranu.

Kristi Volton, Amerika - bogatstvo 8,5 miliona dolara

Kristi ima 70 godina i njena priča je sasvim neobična. Naime, kada je njen muž umro ostala je sama sa detetom i lancem supermarketa Val-Mart. Zahvaljujući Kristi, kompanija se razvija i raste. Danas se Kristi bavi dobrotvornim radom. Ne voli da pleni pažnju javnosti i izbegava medije.

Žena sa najvećom godišnjom zaradom na svetu: Šta sve poseduje Lejdi Gaga!

Jang Huijan, Kina - bogatstvo 27.2 milijardi dolara

Jang ima 38 godina i najbogatija je žena u Kini. Njen otac je došao do nekih akcija u građevinskoj firmi i sve ih dao kćerki. Počela je da radi na berzi, preuzimala je velike rizike, ali uspela je da poveća bogatstvo.

Kineski mediji često vole da kažu da Jang nije lepotica i da se ne trudi da to bude. Nju takve optužbe ne dotiču.

Fransoaz Betenkort Majers, Francuska - bogatstvo 49.5 milijardi dolara

Fransoaz je najbogatija žena na planeti. Ona poseduje 33% udela u Lorealu. Stalno donira novac u odbrotvorne svrhe. Ako govorimo o njenom izgledu, ona je daleko od atraktivne žene. Ali to Fransoaz nije važno. Ima 66 godina i ne namerava da sakrije svoje bore.

Posle 14 godina ljubavi, Rafael Nadal zaprosio devojku: Upoznajte buduću ženu slavnog tenisera kojoj je publicitet na poslednjem mestu! (FOTO)

(Stil. kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs