miš beli sreću deli

Kineski horoskop sreće za 2020: Kojim će znacima Pacov doneti napredak, mir i harmoniju!

Nekome za zablistati karijera, a neko će stvoriti snažnu porodicu!

Zanimljivosti
09:18h Autor:
Kineski horoskop sreće za 2020: Kojim će znacima Pacov doneti napredak, mir i harmoniju!
Foto: Profimedia

Godina 2020. po kineskom horoskopu je godina vladavine Pacova. Rakove očekuje boljitak na poslovnom planu, Ribe će uploviti u romansu sa bračnim ishodom, a Škorpije će zablistati i na poslu i upoznati srodnu dušu upravo kroz posao!

Rak

Astrologija predviđa progres ovom znaku. Prestanite da sedite skrštenih ruku. Ali preuzmite brigu o sebi i Pacov (koji je vladar 2020) će vam biti zahvalan.

Naučite nešto novo. Potrebno vam je da krenete napred. Ukoliko želite da krenete na neki kurs, ili neku edukativnu instituciju, ili ste poželeli da pronađete plaćeniji posao, pravo je vreme za to.

Dosta je sedenja i kukanja, uradite nešto za sebe. Pređite na sledeći nivo. Obrazovanje će vam pomoći u tome.

Škorpija

Njihova složena priroda često ih sprečava od brzog postizanja uspeha, kako u profesionalnoj sferi tako i u ljubavnim odnosima.

Ipak, uz njihovo strpljenje i rad tokom ove zime, Škorpije će prevazići sami sebe. Postići će vrhunac uspeha i njihov novčanik "neće moći da se zatvori".

Sudbina će ih spojiti sa prijatnom osobom upravo preko posla. Zato, ne idite daleko. Ovo neće biti tek romansa. Veza može postati jako ozbiljna.

Ribe

Riba će biti na vrhu blaženstva. Pacov će dopustiti Ribama da žive svoje snove. Čekaju vas zanimljivi događaji i nezaboravne avanture.

Ali nemojte da propustite svoju šansu i ostvarite se u kreativnom pravcu. Ali živeći za zadovoljstvo, ne zaboravite da treba da živite ispravno i igrate "iskreno".

2020. će pomoći Ribama da izbegnu razvode i rastanke, a postignu harmoniju u životu i odnosima. Osoba a kojom vas sudbina želi spojiti je negde u blizini. Uplovićete u konkretnu i ozbiljnu vezu. I ne trošite svoja osećanja na one sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Ove godine ne samo da ćete započeti lepu romansu, već ćete i stvoriti snažnu porodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs