hODAJUĆI BILBORD

Udata sam za plastičnog hirurga, on kaže da sam hodajuća reklama za njegov posao: Evo kako izgleda moj život! (FOTO)

Plastični hirurg iz Majamija Filip Kraft, svoju ženu naziva "pokretnim bilbordom" za njegov posao

Zanimljivosti
Autor:
Udata sam za plastičnog hirurga, on kaže da sam hodajuća reklama za njegov posao: Evo kako izgleda moj život! (FOTO)
Foto: Printscreen/ instagram/body.by.craft

Plastični hirurg iz Majamija, Filip Kraft, svoju ženu, bivšu manekenku Anu Kraft, smatra za najlepšu na svetu.

Ipak, ova lepotica svetskog kalibra, nije odolela sitnim hirurškim korekcijama, pogotovo posle dve trudnoće.

"Na početku našeg braka nisam imala željuda Filip radi na meni. Ali tada sam bila u dvadesetim i osim botoksa, druga pomoć mi nije trebala," izjavila je Ana za Hafington Post.

Samohrana majka sama napravila sebi kuću: Raj od 18,5 kvadrata o kome svi pričaju! (FOTO, VIDEO)

Mišljenje je promenila 2005. godine, nakon rođenja sinova Astona i Filipa.

"Ugojila sam se 24 kilograma u trudnoći. Brzo sam skinula kilažu, ali oblik tela mi se promenio. Izgledala sam tužno," ispričala je Ana.

Tada je Ana počela da ubeđuje Filipa da malo "poradi" na njoj.

I Filip i Ana su u četrdesetim. Oboje rado pričaju o plastičnim operacijama kojima je Filip "ulepšao" Anu, proteklih 12 godina. Bračni par je u srećnoj zajednici skoro 21 godinu, a osim ljubavi dele i posao. Naime, Ana radi kod Filipa kao njegov menadžer.

Na pitanje koliko operacija je imala, Ana kaže: "Nakon dve trudnoće uradila sam: liposukciju stomaka i ruku, povećanje grudi, povećala sam zadnjicu, a takođe imam filere na licu," priznaje ona.

Adel mršavija nego ikad: Uz pomoć ove vežbe smršala više od 10 kilograma! (FOTO)

A kako Filip gleda na to:

"Operisati člana porodice, u medicinskim krugovima je i dalje tabu. Ana je htela ono što bi poželeo bilo ko od nas: malo poboljšanje izgleda. Uvek je htela punije usne koje bi dopunjavale strukturu njenog lica. Nakon porođaja, dojenja, gubitka težine, grudi su joj izgubile volumen. Želela je unapređenje izgleda u tom polju. Verovala je mojim sposobnostima. Pristao sam da radim na njoj, čak i ako društvo na to gleda drugačije, kao moj način da se izborim sa njenim nesigurnostima," kaže Filip.

"Moram priznati da sam bio nervozan kada sam radio operaciju grudi. Čak su mi i ruke drhtale, ali kasnije sam se smirio. Poboljšao sam njen izgled. Ana je moj kućni, živi model i moj najveći bilbord za praksu estetske hirurgije. Te operacije obavljene su pre više od 12 godina, agrudi su joj i dalje neverovatne!"

10 najlepših: Po svim estetskim parametrima one su žene sa savršenim crtama lica! (FOTO)

O prednostima i nedostacima braka sa plastičnim hirurgom, Ana kaže:

"To je kao i u svakom braku, svi imaju nedostatke i prednosti. Kod nas je prednost u tome što mi je dostupna plastična hirurgija u meri u kojoj drugima nije, ali Filip ne pristaje na sve moje zahteve. Osim toga, smatram da je dobro ne preterivati i nisam opsednuta time, trudim se da zadržim prirodan izgled.

Nedostatak je taj što sam bila strašno ljubomorna što Filip po ceo dan gleda zgodne, gole žene, ali sam kasnije shvatila da je to normalno i deo profesije. Nema mesta za ljubomoru u srećnom braku."

(Stil.kurir.rs)

Svoje mane je pretvorila u milione: Od devojčice koju su svi maltretirali do kraljice modnih pista! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs