Život

Andrej (82) se ženio 5 puta. Ostavljao jednu, da bi se venčao sa drugom: Sve moje žene se savršeno slažu! Mi smo srećna porodica! (FOTO)

Andrej Končalovski (82) je ruski reditelj, scenarista, producent i pisac

Zanimljivosti
Autor:
Andrej (82) se ženio 5 puta. Ostavljao jednu, da bi se venčao sa drugom: Sve moje žene se savršeno slažu! Mi smo srećna porodica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Andrej Končalovski je porodičnu sreću ostvario tek kada je napunio šezdeset godina. Pre toga, život mu je bio ispunjen radom i brojnim brakovima, iz kojih su se periodično pojavljivala deca. Sada je njegova život drugačiji - srećniji.

Pisac Sergej Mihalov i pesnikinja Natalija Končalovska su sanjali da će njihov sin Andrej postati muzičar. Poštujući njihovu želju, Andrej je završio muzičku školu, fakultet i konzervatorijum, ali je onda roditeljima saopštio kao želi da postane reditelj i pisac.

Ova njegova odluka podstiče i njegovog brata da ostvari svoje snove.

Andrejov prvi brak je bio sa balerinom Irinom Kandat i trajao je veoma kratko. Nakon dve godine, par se razveo. Novopečeni supružnici nisu bili spremni za bračni život i svatili su to odmah nakon venčanja.

U vreme razvoda, Andrej je tražio glumicu za svoj diplomski rad. Iznenađujuće, upravo mu je njegova prva žena, Irina, preporučila maturantkinju koreografske škole Boljšoj teatra. Tako Andrej upoznaje svoju drugu ženu - Nataliju Arinbasarovu. Par je bio toliko opsednuit snimanjem, da nisu imali mnogo vremena da razgovaraju. Šetali su i veoma malo pričali. Nekoliko meseci kasnije Končalovski je zamolio Nataliju da mu postane žena.

Sveštenik Miladin Malić: Danas je brak jedna vrsta mučeništva! Glavni problem je u ovome!

foto: Profimedia

Andrejevi roditelji prihvataju snaju kao rođenu kćerku. Međutim, njegov odnos sa roditeljima je i dalje bio veoma loš. Svekar i svekrva su od Natalije očekivali uspeh na profesionalnom polju, ali ne i u braku. Oni su je podsticali da se posveti baletu. Međutim, Natalije uskoro rađa njihovo prvo unuče, dok Andrejevi roditelji besne. Ali njihov bes ne traje dugo, jer ljubav prema unuku preovladava.

Prema Nataliji, Andrejevi roditelji su se brinuli za nju više nego za svog sina. Kada je Sergej Mihalov saznao da njihov sin želi da se razvede od Natalije i oženi se po treći put, prosto je poludeo. Nije hteo da mu neka druga žena bude snaja.

Kameron Dijaz iskreno o odnosu sa suprugom: Ne znam da li sam bila spremna za brak!

foto: Profimedia

Treća Andrejeva izabranica je bila Francuskinja Vivian Godet. Uprkos skepticizmu porodice Andrej se prema svojoj novoj ženi odnosio veoma lepo, a brak im je trajao 11 godina. Za to vreme Vivian je rodila kćerku Aleksandru i uspela je da sklopi kakav-takav savez sa svekrom i svekrvom. Andrej odlazi u Ameriku, a Vivian shvata da želi razvod.

Tokom svog boravka u Americi, Andrej je uspeo da osvoji američku glumicu Širli Meklejn. Početkom devedesetih se vraća u Rusiju i osvaja televizijsku voditeljku Irinu Martinovu sa kojom stupa u četvrti brak. Ova bračna zajednica traje punih sedam godina, tj. sve dok u njegov život nije uplovila Julija Visotskija.

Kada su se upoznali Julija je imala 23 godine, dok je Andrej imao 60! Međutim to ih nije sprečilo da se zaljube i da uplove u bračnu zajednicu. Ona je bila njegova peta žena. Par je još uvek u braku.

Jednom prilikom je sam Andrej izjavio: " Sve moje žene se savršeno slažu. Mi funkcionišemo kao porodica!"

6 razloga zašto je bolje imati dobar razvod nego loš brak

foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs