Greške koje pravimo

Veze: Ne dozvolite da vam on bude centar sveta!

Možda ste našle čoveka svog života, ali to ne znači da mu morate posvetiti sve što radite i sve što ste ikada postigle
Zanimljivosti 10.02.2014. - 19:25h
Foto: Shutterstock
Već dugo ste u vezi sa muškarcem vašeg života. Možda ste čak i udate za njega. Veza ili brak vam je malo "promenljiv" kao i svaki drugi, ali vi se trudite da on ostane uz vas i sve svoje slobodno vreme posvećujete samo njemu.
Takva odluka se vrlo lako može pretvoriti u vrhunsku grešku, a evo i razloga zašto on ne treba da bude vaš "centar svemira":

Uvek može da vas ostavi

Nadajmo se da se ovo neće desiti. Ali uvek postoji ta opcija, tako da nemojte ceo život graditi oko njega, jer postoji šansa da vam sruši ceo vaš svet kada bude odlazio.
Možete da izgubite prijatelje
Ako sve svoje slobodno vreme provodite sa mužem ili dečkom, može se desiti da ostanete bez prijatelja. Na kraju, prijatelji će prestati da vas zovu zato što će im dosaditi da nikada nemate vremena za njih.

Možete da izgubite sebe

Ako mislite da vam je dečko sve na svetu, gde ste tu vi? Gde su tu vaše potrebe? Možete toliko da se izgubite u njegovim potrebama i željama, da ćete zaboravite šta je ono što vi zaista hoćete.
Postaćete veoma dosadni
Jedan od razloga zašto se on zaljubio u vas je zato što ste mu bili interesantne i zanimljive. Nastavite da negujete svoje hobije i interesovanja.
Nije zdravo
Jednostavno nije zdravo da vam muškarac bude centar čitavog sveta i takav odnos ne čini zdravu vezu.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...