Obogatite svoju dušu

Propustite ih i kajaćete se: Stvari koje treba da uradite tokom života

Obiđite svoju zemlju, idite na kampovanje u divljinu, usvojite kućnog ljubimca i isprobajte se u ekstremnim sportovima, jer to nikada nećete zaboraviti
Zanimljivosti
04:20h Autor:
Propustite ih i kajaćete se: Stvari koje treba da uradite tokom života
Foto: Thinkstock

Da se ne biste jednog dana pitali gde ste potrošili život, sledi lista stvari koje bi svako od nas trebalo da proba bar jednom, prenosi Cosmopolitan.rs.

Obiđite svoju zemlju

Bar jednom u životu obiđite sopstvenu zemlju celu. Niko od nas ne može ni da pretpostavi koliko lepote kriju razni skriveni krajevi. Pronađite ih i uživajte.

Neka vam bar jednom neko slomi srce

Naravno, niko od nas ne bi želeo da mu neko slomi srce, ali ta bol je neizbežan deo života. Uz pomoć nje razvijamo sposobnost saosećanja, empatije, prepoznavanja i poštovanja prave ljubavi. Izvucite najbolje iz toga i krenite dalje!

Neka vam tapše gomila

Bez obzira da li je reč o slavljeničkom govoru, debati, javnom nastupu ili nekoj drugoj aktivnosti koja izaziva aplauz, jer glasan aplauz bi svako trebalo da iskusi bar jednom u životu.

Pišite dnevnik

Bar u jednom periodu svog života izdvojte dnevno sat vremena i napišite dnevnik. Zapisujte sva najvažnija dešavanja do tog dana, svoja razmišljanja i svoje želje. Tako ćete imati veću želju da ostvarite želje, a sva dešavanja ćete pamtiti zauvek. Čak i da ih zaboravite, otvorite dnevnik i sa osmehom na licu se setite svega.

Idite na kampovanje, ali u divljini

Staviti šator u dvorište jeste zabavno, ali ne kao otići na kampovanje u divljinu. Ostavite iza sebe civilizaciju, oslonite se na sebe, instinkte i otkrijte novi svet - to će biti neprocenjivo iskustvo.

Usvojite kućnog ljubimca

Odvažite se da budete humani. Oni će vam pokazati pravu ljubav, naučiti vas da volite jače, više i bolje.

Zauzmite stav

Pokažite svoj stav protiv nepravde. Založite se za svoje principe, pravdu, ravnopravnost, sve ono što smatrate ispravnim, bez obzira na rizik.

Napijte se

Izađite u klub sa društvom, napijte se i radite šta vam se prohte. Možda će vas sutra biti malo sramota, ali nikada više nećete iskusiti tako nešto.

Skinite bikini

Na plaži nađite neko skrovito mesto. Skinite bikini i sunčajte svoje telo, a zatim uskočite tako u more. Osećaćete neverovatnu slobodu.

Obradujte prijatelje

Nemojte da se setite svojih prijatelja samo za njihove rođendane. Kad god vas neka stvar podseti na njih, makar najmanja sitnica, kupite je i poklonite prijatelju. Pokazaćete svoju ljubav, a oni vam to nikada neće zaboraviti.

Ekstremni sportovi

Probajte neki od izazovnih, ekstremnih sportova. Vrištite, vrištite koliko god želite. Takav adrenalin nikada nećete osetiti, a to iskustvo ćete pamtiti celog svog života.

Kupite stan

Verovatno nema osobe koja ne mašta o sopstvenoj nekretnini. Nije lako doći do toga, ali borite se. Nema lepšeg osećaja nego sigurnosti koju vam pruža vlastiti dom. Koliko god vam se to trenutno činilo nedostižnim, dajte sve od sebe, zapnite i jednog dana priuštite to sebi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs