Isprobajte i vi

10 načina da učinite vezu srećnijom momentalno: Jednostavnije nego što mislite!

Setite se nečega što se radili zajedno, neke fraze ili smešne situacije i podelite je sa partnerom. Setićete se detalja zajedno, smejaćete se zajedno i podsetiti zbog čega ste se uopšte na prvom mestu i zaljubili jedno u drugo
Ljubav i zavođenje
00:24h Autor:
10 načina da učinite vezu srećnijom momentalno: Jednostavnije nego što mislite!
Foto: Shutterstock

Ispostavilo se da je vrlo jednostavan zadatak da usrećite sebe i svog partnera, kada ga stvarno volite, piše Cosmopolitan.rs.

1. Šapućite

Možete učiniti bilo koju konverzaciju specijalnom ako samo snizite tonalitet vašeg glasa. Kada govorite tiho ili šapućete, to je kao da sa partnerom delite neku tajnu, a to je uvek nekako zanimljivo.

2. Delite uspomene

Setite se nečega što se radili zajedno, neke fraze ili smešne situacije i podelite je sa partnerom. Setićete se detalja zajedno, smejaćete se zajedno i podsetiti zbog čega ste se uopšte na prvom mestu i zaljubili jedno u drugo.

3. Udelite kompliment

Najsrećniji parovi su oni koji čine lepe stvari jedno za drugo svakoga dana. U pitanju su detalji kao što je kompliment. On će ga zapamtiti sigurno, osetiće se bolje, a umeće i da ga vrati nazad.

Koje komplimente muškarci vole da čuju saznajte OVDE.

4. Maženje

Tokom vremena bliskost tokom spavanja kao da nestaje. Nekada ste konstantno spavali zagrljeni, nije vam bilo važno ni da li ćete se ukočiti, a danas ipak svako spava na svojoj strani kreveta i bira komfor. I to je potpuno u redu. Ali koristite jutro kada se probudite ili pre nego što zvanično kažete jedno drugome laku noć da se mazite i budete nežni. Grljenje oslobađa endorfin koji je dobar za vaše telo, libido i stanje duha.

Dešavanja posle seksa otkrivaju šta on želi od veze - da li se mazi, ide pod tuš ili odmah zaspi?

5. Spremajte doručak

I donesite mu u krevet. Izazvaćete osmeh koji će se reflektovati i na vas.

6. Budite inicijator u seksu

Oksitocin, ljubavni hormon je nešto što je vašem telu preko potrebno. Trenutak u kome ćete ga učiniti poželjnim toliko da ne možete da mu odolite će ga dovesti do ludila.

7. Iznenadite ga

Kupite njegovo omiljeno pivo i stavite u frižider, obucite seksi veš pre nego što legnete u krevet pre njega ili spremite njegovu omiljenu hranu, šta god to bilo, to će učiniti da se on oseća cenjeno, a taj osećaj zadovoljstva će se preneti i na vas.

Pronađite ljubav u 2015: Pet odluka pomoću kojih ćete da da zgrabite čoveka svog života!

8. Masaža

Osim što smanjuje stres, vaše ruke na njegovoj goloj koži će zapaliti stvari u svakom smislu.

9. Igra

Odlučite se za neku igru koja se igra u paru. Učenje i zalaganje za nešto zajedničkim snagama je uvek bilo dobro za stanje duha. A ako vam je potrebno malo nadmetanja, poker u skidanje uopšte nije loša ideja.

10. Plešite

Postoji nešto senzualno u plesu između muškarca i žene. Da li je to u kuhinji dok spremate večeru ili u klubu, nije važno. Važno je da se vi dobro osećate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs