Astro prognoze

Dnevni horoskop za 9. mart: Lavovi su istinski srećni!

Ovan opušten, Rak upada u rutinu, Devica propušta veliku šansu za ljubav, Ribe se plaše promena

Zanimljivosti
21:36h Autor:

OVAN

Nemate mnogo poslovnih obaveza pa je pred vama jedan opušten dan. Imaćete mogućnost da se odmorite. Pred vama je šansa da pokažete svoja osećanja otvoreno prema voljenoj osobi. Mogući su problemi sa bubrezima.

BIK

Kada završite obaveze koje imat u planu, ostaće vam još dosta vremena. Možete da očekujete dobar dan. Spremni ste za flert sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete pozitivna ljubavna dešavanja. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Lako ćete ostvariti svoje planove na polju posla. Sudbina vas podržava. Očekuje vas veoma povoljan period. Ukoliko ste slobodni, neće vam biti lako da nađete pravu osobu za sebe. Probava vam je osetljiva.

RAK

Uspeli ste da završite neki važan posao i osećate zadovoljstvo zbog toga. Možete da očekujete povoljan dan. Upali ste u rutinu. Izbegavajte dizanje tenzije u vašem braku danas. Mogući su problemi sa debelim crevom.

Izađe kao pobednik i kad je u problemima do guše: Ovaj horoskopski znak ostvari sve što zacrta!

Dnevni horoskop za 9. mart 2019
Dnevni horoskop za 9. mart 2019foto: Profimedia

LAV

Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete neki novi posao ili da ostvarite novu saradnju. U svom partneru nalazite sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste vašom vezom. Srećni ste. Povedite računa o mokraćnim putevima.

DEVICA

Pred vama je period u kom možete da imate neke nove poslovne ponude. Bićete zadovoljni razvojem situacije. Moguće je da ste na neki način dopustili da vam promakne šansa za ljubav. Podložni ste prehladi.

VAGA

Ostavljate jako dobar utisak u poslovnom okruženju i ljudi sa kojima sarađujete imaju poverenje u vas. Moguć je flert sa novom osobom. Spremni ste za ljubavne promene i nova dešavanja. Bez problema na ovom polju danas!

ŠKORPIJA

Možete da se nadate sasvim stabilnim okolnostima na poslu. Ne biste trebali da imate veće brige. Pored sebe imate osobu koja želi da uđe u brak sa vama ali vi jednostavno sada niste spremni za tako nešto. Povedite računa o ishrani.

Za njih treba imati čelične živce: Ovi horoskopski znaci su teški kao crna zemlja!

Dnevni horoskop za 9. mart 2019
Dnevni horoskop za 9. mart 2019foto: Shutterstock

STRELAC

Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i ozbiljno razmišljate o tome da promenite posao. Osećate se voljeno i lepo vam je pored partnera. Imate utisak da bi vaša veza mogla da potraje. Moguća je prolazna glavobolja.

JARAC

Moguće je da ste iz nekog razloga nesigurni u svoju poziciju na poslu i da vam se čini da ćete imati neke probleme. Dobar ste spoj sa osobom rođenom u znaku Device sa kojom je moguća ozbiljna veza. Imate višak energije!

VODOLIJA

Današnji dan vam može biti prilično komplikovan. Imaćete neka nova dešavanja kao i poslovne brige. Očekuje vas manji nesporazum sa osobom do koje vam je stalo. Neće vam biti lako da sve probleme rešite. Problemi sa vidom.

RIBE

Imate utisak da dosta toga ne ide po planu i to vas čini zabrinutim. Moguće je da se plašite nekih promena. Sigurni ste u svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada ali ne znate kako ona vidi vas. Odlično se osećate.

Astro majstor otkriva: Ljude ovog godišta u 2019. čeka dobitak na lutriji! Ovo su srećni dani i brojevi za svaki znak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs