spavanje

Kako spavate takav vam je karakter (VIDEO)

Osobe koje spavaju u fetusnom položaju uglavnom su stidljivi tipovi ljudi, dok položaj na boku karakteriše nekoga ko teško donosi odluke
Zanimljivosti 21.01.2014. - 15:33h
Foto: Shutterstock

Svako od nas voli da spava onako kako mu je najzgodnije. Ali, da li ste ikada razmišljali da poza u kojoj sanjate najlepše snove zapravo otkriva vaš karakter?

 

Fetusni položaj

 

Osobe koje spavaju u fetusnom položaju pronašle su najzgodniji položaj za spavanje, ikada. Ove osobe su uglavnom stidljivi tipovi ljudi.

 

Položaj morske zvezde

 

Ovo je onaj položaj kada ležite na leđima raširenih nogu i ruku. Osobe koje ovako spavaju često hrču, a ako ih imate među prijateljima, čuvajte ih jer su puni razumevanja za druge i znaju da saslušaju.

 

Vojnički položaj

 

Za nekoga se kaže da spava u vojničkom položaju kada leži na leđima, noge su mu ispružene jedna do druge i prave, a ruke, takođe, ispružene i prilepljene uz telo. Ovaj položaj nije nimalo zgodan za spavanje. Osobama koje ga praktikuju savetuje se da koriste jastuk kako bi leđa držali u pravilnom položaju. Ovo su jaki, ali ćutljivi karakteri.

 

http://www.youtube.com/watch?v=XjoqsIgJTk0
Položaj na boku

 

Ovo je dobar način da izbegnete hrkanje. Telo vam je na boku, noge ispružene jedna uz drugu, a rukama ste prigrabili jastuk. Osobe koje preferiraju ovaj položaj kao da sve vreme pokušavaju nešto da zgrabe. Ako je ovo vaša poza, onda ste neko ko teško donosi odluke, ali kada jednom “presečete” onda ste nepokolebljivi.

 

Položaj na stomaku

 

Osobe koje spavaju na stomaku, ispruženih i raširenih nogu i ruku, vole sve da drže pod kontrolom. Ovo su ljudi od poverenja, koji baš i nisu skloni nekim ekstremnim situacijama.

 

Položaj "stablo"

 

Ovo je onaj položaj kada na boku ležite na sredini kreveta, a noge su vam ispružene jedna uz drugu, a ruke ispružene i pribijene uz telo. Ovo je dobra poza za one koji pate od bola u leđima. Ove osobe su čak malo i naivne, ali vrlo društvene, opuštene i tolerantne.

 

A, koji je najbolji jastuk za vaš stil spavanja, pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...