Prelepa mlada

Veo dug 22 metra, preko 2 miliona bisera i sentimentalno značenje: Venčanica poznate glumice zasenila i kraljevske haljine! (FOTO, VIDEO)

Mladoženja nije mogao da zadrži suze kada ju je ugledao!

Wedding
12:33h Autor:
Veo dug 22 metra, preko 2 miliona bisera i sentimentalno značenje: Venčanica poznate glumice zasenila i kraljevske haljine! (FOTO, VIDEO)
Foto: EPA / Rajat Gupta

Kada je reč o njenoj venčanici iz snova glumica Prijanka Čopra je zatražila pomoć od dizajnera koji ju je i spojio sa sadašnjim suprugom - velikog Ralfa Lorena.

Nik Džonas (26) i Prijanka Čopra (36) upoznali su se na Met Gali 2017 na kojoj su oboje bili gosti, te nosili kreacije ovog poznatog dizajnera.

Ona je najveselija mlada na svetu: Svadba trajala 4 dana, ugostili preko dvesta slavnih zvanica! (FOTO)

Ono što je zanimljivo jeste da je ovo jedna od 4 venčanice koju je Ralf pristao da dizajnira tokom svoje 50-ogodišnje karijare. Pored Prijankine potpisao je venčanicu svoje ćerke, snaje i sestričine.

Za izradu ove venčanice bilo je potrebno 1.826 sati, a ono što ju je posebno istaklo jeste 2.380.000 bisera koji su bili nanizani na nju. Svoj izgled za poseban dan Prijanka je upotpunila velom dužine 22 metra i Džimi Ču cipelama izrađenim specijlano za nju.

Ralf Loren: Ne morate da nosite dizajnersku odeću da biste dobili na važnosti! (FOTO)

Mlada je želela da ovom haljinom oda počast najbitnijim ljudima u svom životu, tako da je tim Ralfa Lorena ručno izvezao na nju puno ime i prezime njenog supruga - Nikolas Džeri Džonas, datum venčanja i imena njenih roditelja Madu i Ašok. U venčanicu je takođe bio ušiven i deo venčnice njene svekrve, Nikove majke.

Venčanica Megan Markl ponovo na meti kritika: Još jedna žena iz sveta mode otkrila šta nije u redu!

Loren je dizajnirao i mladoženjin smoking u koji je ušio deo materijala sa Prijankine venčanice na kojem su izvezene indijske reče koje u prevodu znače "moj život".

Poznata manekenka se udala u tajnosti i ušla u porodicu Tramp: Venčanica koju je nosila oduzima dah! (FOTO)

Kako bi ispoštovali običaje obe kulture - indijske i američke, Prijanka Čopra i Nik Džonas su imali dve ceremonije venčanja.

Spremni za večernju ceremoniju: Pogledajte kako je izgledala druga venčanica Megan Markl! (FOTO, VIDEO)

Za svoje indijsko venčanje Čopra je zablistala u tradicionalnoj srebrnoj lehengi. Kako nalažu običaji mlada je nosila i mnogo nakita.

(Stil.kurir.rs)

foto: Reuters / Adnan Abidi
foto: AP / Altaf Qadri
foto: Reuters / Adnan Abidi
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs