RAZMISLITE ŠTA ŽELITE

Upropastila sam najlepši dan u životu: Htela sam da izgledam najbolje na svom venčanju i pokajala se!

Zapitajte se da li ste sigurne da želite da smršate do venčanja.

Wedding
Upropastila sam najlepši dan u životu: Htela sam da izgledam najbolje na svom venčanju i pokajala se!
Foto: Shutterstock

Svaka buduća mlada posveti mnogo pažnje na biranje svoje venčanice. Obično je uzima dosta ranije kako bi moglo sve da se prepravi na vreme i kako bi bila sigurna da je izabrala onu pravu. Međutim, i kada su sigurne u svoj izbor, stvari mogu da krenu po zlu.

Naime, kako se haljina uzima dosta ranije, mlada mora da vodi računa o svojoj kilaži. Jedna devojka je to shvatila na najteži mogući način.

"Sećam se momenta kada sam stajala u sobi okružena mojom rodbinom dok sam oblačila haljinu. O ovom trenutku sam maštala još kao devojčica i jedva sam čekala da obučem belu haljinu i krenem ka oltaru. Osećala sam leptiriće u stomaku dok su mi moji asistenti od drugarica pomagali da uđem u haljinu. Ali već tog momenta sam znala", haljina je bila prevelika!

Uverio sam se da crna magija postoji: Izbacio sam kumove sa svadbe zbog onoga što su nam učinili!

foto: Shutterstock

Izgubila sam previše kilograma i sada je moja božanstvena haljina visila na meni u delu gde su rukavi, dekolte, struk i kukovi. Išla sam na konačnu probu nedelju dana ranije i tada me je krojačica upozorila da pazim na svoju težinu. Nisam imala predstavu koliko sam smršala od prve probe do konačne probe haljine. Ono što je mene najviše "pojelo" bili su živci i nerviranje pred venčanje.

Nisam se ja premišljala zbog venčanja jer je, sada već suprug, zaista divan čovek. Moja nervoza bila je zbog toga što sam znala da će sve oči biti uprte u mene i da ću biti u centru pažnje. Taj pritisak mi je smanjio apetit kako se bližio važan datum.

Tog dana kada su moje rođake i prijateljice trčkarale oko mene i pokušavale da prikače haljinu kako bi mi ona stajala kako treba, shvatila sam koliko me je moja anksioznost koštala kilograma. Grizla me je savest jer sam znala da su moji roditelji potrošili pravo malo bogatstvo na moju haljinu. A nije kao da sam imala drugu opciju u rezervi.

Vogov vodič za venčanja: Pravila oblačenja za goste! (FOTO)

foto: Shutterstock

Htela sam da plačem, ali nisam htela da upropastim moju šminku. Mami sam se izvinjavala dok je zajedno sa mojom tetkom pokušavala da zakači haljinu kako bi mi ona dobro stajala. To što sam smršala mi je upropastilo veliki i najlepši dan u životu.

Zato, imam poruku za sve buduće mlade – nemojte da napravite grešku kao ja! Nemojte da prestajete da jedete samo zato što ste nervozni, jer ćete sebi upropastiti prelep dan. Naročito vodite računa posle poslednje probe venčanice. Posvetite se svom izgledu pre nego počnete da sređujete venčanicu jer posle poslednje probe svaki gram može da vas košta suza na venčanju, ispričala je ova mlada.

Hit model venčanice za 2018: Zbogom dubokim dekolteima! (FOTO)

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs