Šokantna ispovest hrvatice

Imam 28 godina i udajem se za matorca od 70: Bogat je, već gubi pamćenje a evo šta kaže njegova porodica!

Ona ima 28 godina, on je nedavno napunio 70, a evo želi da se uda baš za njega.

Zanimljivosti 12.04.2018. - 17:40h
Foto: Profimedia

Devojka (28) iz malog mesta na Jadranu upoznala je 70-godišnjeg bogataša dok je po Istri čistila apartmane. U njemu je videla svoju priliku da pobegne od siromaštva.

 

Ona ima 28 godina, a on je nedavno napunio 70. Devojka iz malog mesta na Jadranu ispričala nam je zašto je pristala da se uda za muškarca koji joj može biti deda.

 

Ovo je njena ispovest:

 

Od rođenja živim skromno. Moja majka teško radi celog života, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njezom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mojeg oca iz ljubavi, ali nije imala mnogo koristi od njega – više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

 

Ja sam odlučila da se to meni neće dogoditi. Ne želim preživljavati i propadati. Život je previše kratak da ne bih pokušala da iskoristim sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu iz Istre. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže kako, ponovno se oseća kao mladim, a odgovara mu naš seksualni odnos. U poslednje vreme sam više kod njega nego kod kuće.

 

Zet je otac moje ćerke, a muž misli da je njegova: Ispovest očajne žene uzdrmala je region!

foto: Profimedia

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti ni da se rodi još jednom. Uz to je naslijedio nekoliko luksuznih kuća diljem Hrvatske jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao želim li se udati za njega. Najprije sam malo okljevala jer, i ovako mi nije loše – kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane…

 

Ipak, pristala sam jer sam videla kako sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar deo) bude moje, da napokon živim kako sam maštala celog života. Njegov sin i ćerka su „poludeli“ kada im je rekao za venčanje.

 

Pokušavaju sve to da zaustave. Čak me zovu "ku*vom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca". Njemu su jednom prilikom rekli "da je poludeo pod stare dane, da će rasprčkati imovinu koju je baka namenila i njima i da će mu biti žao kada jednog dana prestane da razmišlja s pen*som".

 

Zbog svega toga smo odlučili da na venčanju vudemo samo mi i kumovi. Pristala sam da da uzmem njegovo prezime jer ću tako biti još sigurnija da će se on dobro pobrinuti za mene i moju budućnost. Nadam se kako će to biti uskoro.

 

Ne bih volela da poživi previše jer želim da uživam dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena. Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni.

 

Ispovest najbaksuznije žene na svetu: Ono što se njoj dogodilo viđa se samo u filmovima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...