Da ne poveruješ

Poklonila im 130 evra za venčanje: Reakcija pohlepne mlade razbesnela svet!

Iako je prosek za novčani poklon u Velikoj Britaniji između 50 i 70 funti, mlada je bila razočarana i poslala je bivšoj koleginici mejl neverovatne sadržine
Wedding
23:46h Autor:
Poklonila im 130 evra za venčanje: Reakcija pohlepne mlade razbesnela svet!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Venčanje bi trebalo da bude najlepši dan u životu svakog para. Ipak, neki na njega gledaju kao na način da dobro i brzo zarade.

Takav jedan slučaj dospeo je i na internet, kada je mlada, koja je prethodno sve goste obavestila da pokloni moraju da budu isključivo novčane prirode, maltene izvređala bivšu koleginicu koja joj je u kovertu stavila 100 funti, što je oko 127 evra, piše Mumsnet.com.

Iako je prosek za novčani poklon u Velikoj Britaniji između 50 i 70 funti, mlada je bila razočarana i poslala je mejl koleginici:

Za 7 nedelja plivaćete u novcu: Doktor otkriva ludu, ali efikasnu metodu!

"Jako smo se iznenadili kada smo videli da tvoj novčani doprinos nije u skladu sa dobrim željama mladencima na naš veliki dan, s obzirom na tvoj položaj. Ako želiš to da ispraviš, rado ćemo primiti izmene u količini novca", otkrila je Britanka deo mejla.

Ona je istakla i da nije mladina bliska prijateljica, već samo bivša koleginica, sada samo poznanica, i potražila savet drugih ljudi kako da reaguje na ovu šokantnu situaciju.

Devojka je objasnila i da deo "s obzirom na tvoj položaj" verovatno ukazuje na njeno nedavno unapređenje, iako joj nije jasno kakve to veze ima sa cifrom koju je odvojila za njeno venčanje.

Nakon objave, komentari su počeli samo da se nižu, a većina uključuje savet da poništi i taj ček na 100 funti, kako bezobrazna mlada ne bi dobila ništa.

Kako biste vi reagovali na ovako nešto?! Podelite sa nama u komentarima!

Žedna bogatstva, odrekla se majke: Skandal otkrio mračan život Marije Šarapove!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs